Ferencváros vs Újpest FC fogadás 2020

A Fradi-Újpest összecsapások mindig a magyar fociszezon legizgalmasabb pillanatai közé tartoznak. Ha azonban még jobban növelni akarnánk a szórakozást, akkor mindig van lehetőségünk Ferencváros vs Újpest FC fogadásra is – most azt is megmutatjuk, hogy pontosan hol.

Ferencváros vs Újpest FC fogadás – hol fogadjunk

Sportfogadási oldalakBónuszok és promóciók 2021Regisztráljon linkeket

bet365
a feltételek érvényesek 365APP

1xbet
30500 Ft-ig BETMAX

Unibet
20 000 FT MUTASSA A KÓDOT

22bet
35000 Ft-ig Igényelje a bónuszt

Ferencváros vs Újpest FC fogadás

bet365 foci fogadás

A bet365 általában nagyon erős ajánlatokkal érkezik foci fogadás esetén – bár az is biztos, hogy más sportok esetén sincsenek elmaradva. A bet365 oldalánál külön kiemelendő, hogy rengeteg focis promóciójuk van a megerősített szorzóktól kezdve a korai kifizetéses ajánlatokig, amelyeket mindenképpen érdemes közelebbről is megismerni.

 

Unibet online fogadás

A Ferencváros vs Újpest FC győztes megválasztása is izgalmas már a fogadásoknál, azonban az Unibet esetében még ennél is jóval többre fogadhatunk. A rengeteg fogadási piac az online szerencsejáték oldal egyik legnagyobb erőssége; ráadásul gyakran állnak elő speciális ajánlatokkal, pl. ingyen fogadás vagy megerősített szorzókkal egy-egy mérkőzésre. Ez igaz az NBI meccseire és a Fradi-Újpest összecsapásokra is sokszor.

1xbet sportfogadás

A 1xbet oldala magas szorzóiról jobban ismert, mint speciális ajánlatairól. Ha azonban korábban még nem regisztráltunk az oldalra, akkor üdvözlőbónusz ajánlatukat igénybe véve remek sportfogadási bónuszban részesülhetünk a Fradi-Újpest fogadásoknál is akár. Az üdvözlőbónusz (természetesen a megfelelő megforgatási feltételek teljesítésével) akár 30 500 Ft-os befizetési bónuszt jelenthet az új felhasználóknak.

22bet Ferencváros vs Újpest fogadás

A 22bet profiljában meglehetősen hasonlít a korábban említett 1xbet-re, itt ugyanis szintén rengeteg fogadási lehetőséggel és magas szorzók áradatával találkozhatunk. Viszonylag ritka, hogy speciális ajánlattal állnának elő a magyar meccsekre. Ennek ellenére az általánosan elérhető foci fogadás bónuszaik és az akár 35 000 Ft-os üdvözlőbónusz kecsegtető ajánlat lehet mind új, mind régi felhasználók számára.

Ferencváros vs Újpest FC fogadás – ki nyeri?

A Fradi magabiztos győzelmeket hozott az utóbbi meccseken

A Fradi eddigi szereplése alapján elmondható, hogy nagy eséllyel továbbra is ők maradnak a favoritok a Ferencváros vs Újpest FC fogadás esetén. Ennek ellenére a bukmékerek között is vannak különbségek, a szorzók pedig általában koránt sem egyeznek meg az összes ajánlott sportfogadási oldal esetén. Érdemes a meccs napján megnézni, hogy pontosan milyen szorzókat ajánl aznap mondjuk a bet365, az Unibet vagy a 22bet oldala.

Az Újpest sem hagyná elhalni a rivalizálást

Természetesen nem csak a Fradit tehetjük meg a Ferencváros vs Újpest FC győztes fogadás esetén – az Újpest győzelmére is mindig fogadhatunk. A lila-fehérek, bár az utóbbi hónapokban nem igazán tudtak kitűnni sikereikkel, még bőven adhatnak esélyt arra, hogy újraélesszék a rivalizálást. A legtöbb fogadási oldalon (mint ahogy említettem, a bet365, az Unibet, a 22bet, és az 1xbet mind foglalkozik foci fogadás lehetőségekkel) ráadásul nem csak a teljes játékidő kimenetelére fogadhatunk. A gólok száma (alatt/felett) is remek fogadási lehetőség lehet.

Ki adja a legjobb szorzókat a Fradi – Újpest derbire? Ferencváros vs Újpest FC fogadás trükkök

A legjobb szorzókat érdemes mindig összehasonlítani még a meccs előtt néhány órával, hogy ki tudjuk választani a számunkra lekedvezőbbeket. A 22bet és a 1xbet általában magas szorzókat szokott adni, de a bet365 és az Unibet is jó lehetőségnek számít az online sportfogadási piacon. Személy szerint én amellett szoktam letenni a voksomat, ami éppen aznap a legkedvezőbb oddsokat mutatja.

Ferencvárosi vs Újpest FC Fogadás

Mikre lehet fogadni a Fradi – Újpest meccsen?

A Ferencváros-Újpest fogadás számos fogadási piaccal képviseli magát. A meccs előtt tudunk fogadni a győztesre és a teljes játékidőre (hogy ki lesz a Ferencváros vs Újpest FC győztes), a gólok számára (alatt/felett), a gólszerzőkre, illetve bőven válogathatunk hendikepes fogadások között is. A gyűjtőfogadásokon különböző meccsekkel kombinálhatjuk össze a derbit. A legtöbb helyen (pl. bet365, Unibet vagy 22bet) az élő fogadás segítségével gyakran a mérkőzés megkezdése után is le tudjuk adni a fogadásainkat.

Ferencváros vs Újpest FC esélyek – milyen speciális fogadások érhetők el a meccsre?

A Ferencváros vs Újpest FC fogadás felhozatal tényleg változatos tud lenni a legtöbb oldalon. Az online sportfogadás Magyarországon is elérhető platformjain ugyanis ezekre a derbikre sokan külön készülni szoktak speciális ajánlatokkal. Ha ezek esetleg mégsem elérhetőek az éppen aktuális mérkőzésre, akkor ezen felül a bónuszajánlatokkal és az általánosabb foci fogadás promóciókkal is érdemes megismerkedni. Ezeket ugyanis nagyon sok esetben fel tudjuk használni a Fradi vs Újpest fogadások esetében is

Az egyik ilyen izgalmas focis fogadást például a bet365 teszi lehetővé az NBI-es meccsek esetén. Itt 2 gólos előnynél ugyanis sok esetben már korai kifizetésként megkapatjuk fogadásunkat. Az igazán izgalmas ebben, hogy a korai kifizetés teljesen független a meccs tényleges végeredményétől (azaz nem számít, ha a másik csapat például egyenlít vagy megfordítja az állást). Ezzel extra kontrollt szerezhetünk a fogadásaink felett.

Top 3 online fogadás a Fradi – Újpest derbire

  • Gyűjtőfogadások és korai kifizetések 2 gólos előny esetén a bet365 oldalán
  • Magas szorzók a teljes játékidőre a 22bet-nél
  • Rengeteg fogadási piac a Unibet oldalán

Ferencvárosi vs Újpest FC Fogadás Trükkök

Legfontosabb sportfogadás online tudnivalók: Ferencváros vs Újpest mérkőzések az idei szezonban

Ki nyeri meg a Ferencváros vs Újpest FC meccset?

A Ferencváros nyerte az utóbbi találkozókat, és a tabellán is remekül áll, így nagy eséllyel várhatunk egy Fradi győzelmet. Azonban az Újpest mindig extrán odateszi magát a Fradi ellen, szóval koránt sem kőbe vésett az eredmény.

Hogyan tudok fogadni a Ferencváros vs Újpest FC 2021 meccsre?

A Ferencváros vs Újpest FC fogadás lehetősége jó pár spotfogadási oldalon fenn áll. Az online sportfogadási platformok esetén tudunk például a teljes játékidő eredményére, a gólok számára vagy a gólszerzőkre is fogadni.

Hol tudok fogadni a Ferencváros vs Újpest FC 2021 meccsre?

Számtalan online sportfogadási oldal biztosít fogadásokat a Fradi-Újpest derbire. Ilyen például a bet365 oldala, a 22bet vagy az 1xbet platformja, de az Unibet online szerencsejáték iroda is rengeteg fogadási lehetőséget biztosít. Mindig az aktuális meccs előtt érdemes tájékozódni az éppen elérhető lehetőségekről az oldalakon.

Van valahol ingyen fogadás a Ferencváros vs Újpest FC meccsekre?

Ingyen fogadásokat több iroda is ajánlani szokott az igazán népszerű meccsekre. Ezt mindig a meccs előtt érdemes megnézni, hogy aktuálisan előálltak-e valaki ilyen promócióval.

Hol lesznek a Ferencvárosi TC vs Újpest FC meccsek?

Az újpesti meccsek a Szusza Ferenc Stadionban, míg a Fradi szokásosan a Groupama Arénában játssza a hazai meccseit az idei szezonban is.

Mikor lesznek a Ferencvárosi TC vs Újpest FC meccsek?

Ősszel október 24-én indítanak az első derbivel, majd február 3-án és április 24-án biztosan játszanak egymás ellen az NBI-ben.

Végső gondolatok: a Fradi és az Újpest rivalizálása még mindig a régi

Bár a Ferencváros az utóbbi szezonokban jelentősen jobban tudott teljesíteni, mint az Újpest, hosszú évtizedek rivalizálását nehezen lehet feladni. Szerencsére ez nem is következett be: a Ferencváros és az Újpest meccsei várhatóan idén is hozzák a megszokott izgalmakat. Ha pedig az izgalmakat még magasabbra akarjuk csavarni, a Ferencváros vs Újpest FC fogadás számos sportfogadó oldalon vár minket ajánlatokkal.