Bet365 áttekintés 2024

Bet365 áttekintés. Ebben a cikkben a Bet365-ről írunk le véleményt a különböző fogadási piacok, az ide tartozó szorzók, az oldal élő közvetítés funkciója, valamint az oldal mobil applikációjának minősége alapján. A cikk végén pedig egy kisebb összefoglaló is lesz a különböző szekciók és szolgáltatásokkal kapcsolatos tapasztalataink alapján.

Bet365 áttekintés 2024 – Nagyszámú fogadási lehetőségek sportesemények terén 

Ellenőrizve
BET365 ELÉRÉSE > BONUSZKOD: 365APP
Bónusz és ajánlatok részletei
Számlanyitási ajánlat Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
T&C:

Lejárat dátuma: 31-12-2024
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt

Az oldal felhasználói nagyon komoly sportfogadási körülményekkel találkozhatnak miután belépnek ebbe a szekcióba. Különböző fogadási opciók közül lehet válogatni, amely struktúra célja, hogy a tapasztalt és a kevésbé jártas fogadók is pillanatok alatt össze tudjanak dobni egy ütőképes szelvényt. A normál, vagy egy kimenetelre történő fogadásokon kívül a kombinált fogadásokkal is egyaránt lehet fogadásokat kötni.

A Bet365 magyar felhasználói több, mint 30 féle sport közül válogathatnak kedvük szerint. A kínálatból természetesen nem maradhatnak ki a legnépszerűbb csapatjátékok (az olyanok, mint a labdarúgás, kézilabda, jégkorong…), de a különböző e-sportok, vízi sportok, virtuális sportok, autósportok, küzdősportok és még sok más egzotikus sport is helyet kapnak a felületen. Nem lepünk meg senkit, ha azt mondjuk, hogy a legnépszerűbb mind közül a labdarúgás.
A hagyományos fogadáson kívül az oldal felkínál élő fogadásokat is a felhasználók számára. Ezen funkcióval természetesen csak azok élhetnek, akik teljesítették már a

Bet365 regisztráció lépéseit és már saját felhasználó fiókkal rendelkeznek az oldalon. Úgy gondoljuk, hogy egy picivel több izgalommal jár ez a fajta funkció, mint a hagyományos fogadás, de ettől függetlenül mindenki azt használja, amelyikhez kedve van, vagy amelyiket jobban szereti.

 

Pár szó a szorzók piacképességéről és az oldal különböző korlátozásairól

Az előbb bemutattuk az oldal sportfogadásának egyes funkcióit és az ezekről alkotott véleményünket röviden. Cikkünk ezen részében a bukméker által felkínált szorzók minőségéről beszélünk, valamint a maximálisan megtehető eseményekről, és még a legkisebb és legnagyobb befizethető és lekérhető összegekről is szót ejtünk.

Versenyképes szorzók

Úgy gondoljuk, hogy a sportfogadás szerelmeseinek a többségénél nagyon fontos szerepet játszanak a szorzóknak a minőségük, amikor kiválasztanak egy oldalt, ahol fogadásokat szeretnének majd megkötni. Nos, szerintünk az oldal is tudja ezt, mert meglehetősen produktív szorzókat kínál fel a különböző sporteseményekre a hagyományos fogadások és az élő fogadások esetében is. Egy pár eseményből, kevés tétből is szép kis szelvényeket lehet összedobni.

Korlátozások

A szorzók után jöhetnek az oldal által megszabott korlátozásoknak a rövid bemutatása. Kezdenénk is a szelvényeknél lévő események számának a korlátjával. A maximálisan megjátszható események száma ugyanazon a szelvényen 14. Ezek lehetnek normál, vagy kombináltak is.
A szelvényelem kívül a számlafeltöltéskor és a nyeremények lekérésekor is találkozhatunk pár korláttal a befizethető összegek és a lekérhető összegek terén is. A legkevesebb befizethető összeg 1500 Ft, ugyanennyi a legkevesebb lekérhető nyeremény összege is. A legtöbb nyeremény, amit egyszerre le lehet kérni 10 millió forintnak felel meg. A lekért összegek az igénylést követő 2. naptól a 10.-ig meg kell érkezzenek az egyenlegünkre.

Egyéb szolgáltatások, amiket a Bet365 felkínál 

A Bet365 az élő fogadásokon kívül élő közvetítéseket is felkínál ügyfeleinek. Be kell vallanunk, hogy ezek nem egészen ingyenesek, viszont nagyon egyszerű őket igénybe venni. Ezen kívül pedig a tapasztalt sportfogadóknál is fontos szerepet játszhatnak azon döntés meghozatalában, hogy igénybe vegyék-e a Bet365 sportfogadási szekciójának a szolgáltatásait vagy ne. Cikkünk ezen részében tehát az oldal élő közvetítés, vagy Live Streaming funkciójáról fogunk beszélni, valamint a Bet365 által kifejlesztett mobil applikációkról is. Ha problémák merülnek fel a platform elérésével kapcsolatban, használhatja a Bet365 alternatív linkjét.

Élő közvetítések különböző sporteseményekről 

Véleményünk szerint, az élő közvetítések, akárcsak mint a szorzók nagyon fontos szerepet játszanak, amikor egy rendszeres fogadó kiválassza azt a fogadóirodát, amelynél fogadásokat fog majd kötni a különböző sporteseményekre. Jelenleg nincs túl sok olyan fogadóiroda, amely ezen funkcióval is rendelkezik. A Bet365 ezzel ellentétben, nem csak hogy rendelkezik ezen funkcióval, hanem még ezen belül is több sportesemény követésére is lehetőséget kínál fel. A legismertebb csapatsportok vagy egyéni sportokon kívül a kevésbé ismert sportok is megtalálhatóak a kínálatban. Már a Bet365 belépéskor kilehet választani a számunkra legérdekesebb sportokat, amiket élőben szeretnénk követni. Lehetőségünk van listázni is őket fontossági, vagy bármilyen más sorrend alapján.
Fontos azonban megemlítenünk, hogy az élő közvetítések csak azon felhasználók számára érhetőek el, akik pozitív egyenleggel rendelkeznek a számlájukon, és fogadtak a közvetítést megelőző 24 órában valamilyen sporteseményre. Ha ezen feltételek teljesültek, akkor nyugodtan válogathatunk, hogy melyik sporteseményt akarjuk élőben figyelemmel kísérni a felkínáltak közül. Szerintünk ez azért jelentős mértékben emel az ügyfelek a már amúgy is színvonalas felhasználói élményén az oldalon.

Applikációk mobileszközre 

Úgy gondoljuk, hogy a Bet365 a bő kínálat mellett arra is próbál odafigyelni, hogy a felhasználók kényelmesen elérhessék azokat, bárhol is legyenek. Ebben rendkívül fontos szerepet játszanak a Bet365 mobil alkalmazásai. Az alkalmazások könnyen kezelhető, egyszerű struktúrával rendelkeznek és ingyenesen letölthetőek Android és IOS operációs rendszerre is. Fontos lehet megemlítenünk, hogy magyar nyelven is használhatóak.
Az alkalmazás grafikája és felépítése hasonló az asztali gépes verzióhoz, így pillanatok alatt meglehet szokni a kezelését. Ha van egy megfelelő készülékünk és egy stabil internetkapcsolatunk, akkor bárhol is legyünk játszi könnyedséggel tudjuk használni a fiókunkat sportfogadások megkötésére, vagy egyéb folyamatok lebonyolítására is.
Véleményünk szerint az oldal nagyon kitett magáért az applikációval, a struktúrán és a grafikán is látszik, hogy nagyon odafigyeltek minden egyes apró kis részletre, amikor kifejlesztették. Számunkra ez egy újabb jelzés, hogy a fejlesztőknek a mennyiség és a minőség is ugyanolyan mértékben fontosak.

bet365-logo

Záró gondolatok 

Meglátásunk szerint a Bet365 mindent megpróbál tenni annak érdekében, hogy a felhasználók a legmagasabb szintű felhasználói élményt kapják, akár asztali gépen, akár a különböző mobil applikációkon keresztül lépnek be az oldalra.

Szerintünk az oldal egyenesen a sportfogadás szerelmeseinek lett kitalálva. A bő kínálatnak hála nem nagyon hisszük, hogy akadna olyan felhasználó, aki nem találná meg azt a sportot, amit a legjobban szeret. A platform élő fogadás és az élő közvetítés funkcióinak köszönhetően különösen magas színvonalú élményt kapunk fogadáskor, mind e mellett esélyünk van kielemezni egy aktuális sportesemény alakulásának a lehetőségeit, ami után egy olyan szelvényt állíthatunk össze, amilyent csak szeretnénk. Ha jók a megérzéseink és szerencsénk is van, akkor úgy is szép nyereményeket szerezhetünk, ha csupán egyetlen egy mérkőzésre fogadunk.

Őszintén szólva, negatívumot nem is nagyon tudunk megemlíteni az oldal szolgáltatásaival kapcsolatban. Ennek ellenére fontosnak tartjuk elmondani, hogy a cikkünkkel nem szeretnénk senkinek sem befolyásolni a Bet365 oldalával kapcsolatban kialakított véleményét. Ez a cikk csupán egyfajta áttekintése a Bet365 oldalának, és az azzal kapcsolatos tapasztalataink.

Bet365 – Felhasználási feltételek / Csak új ügyfelek / Kereskedelmi tartalom / 18 év felettiek

Ez a cikk a bet365 termékek és szolgáltatások személyes tapasztalatán alapul

Utolsó frissítés : Június 2024