Bajnokok Ligája Döntő Fogadás

A tavalyi szezon késői befejezése után nagyon gyorsan elérkezett a 2021-es UEFA Bajnokok Ligája, a legjobb fogadási oldalak pedig már most készülődek a jobbnál jobb ajánlatokkal Bajnokok Ligája döntő fogadás estéjére.

Bajnokok Döntő Ligája fogadás – a legjobb sportfogadás ajánlatok

Sportfogadási oldalakBónuszok és promóciók 2024Regisztráljon linkeket

1xbet

30500 Ft-ig

BETMAX

Unibet

20 000 FT

MUTASSA A KÓDOT

22bet

35000 Ft-ig

Igényelje a bónuszt

A legjobb Bajnokok Ligája döntő fogadás – hol fogadjunk Magyarországról?

A 22bet esetében nem is a speciális BL fogadások sokszor a legizgalmasabbak: itt igazából az üdvözlőbónusz az, ami rengeteg extrát jelenthet az új játékosoknak. Sportfogadás esetén az oldal akár 35 ezer forintos üdvözlőbónusz megnyerését is lehetővé teszi.

Unibet online foci fogadás ajánlatok a BL döntőre

Az Unibet sportfogadó iroda szintén megerősített szorzókkal várja a játékosokat a BL meccsek ideje alatt. Az extrán magas szorzókat (ez az ajánlat neve is az Unibet oldalán) mindig a 18.55-kor kezdődő meccsek esetén tudjuk igénybe venni a legnépszerűbb 1×2 fogadási piacokon.

1xbet ajánlatok a BL döntőre

A 1xbet szintén magas szorzókat ajánl az összes BL meccsre, legyen szó a Bajnokok Ligája döntő fogadás napjáról vagy épp a csoportmérkőzésekről. A 1xbet ráadásul nem csak a magas szorzóiról ismert, hanem az új játékosoknak megalkotott üdvözlőbónusz is elég jó az oldalon. Itt akár 30 500 Ft-os sportfogadási bónuszt kaphatunk, így a BL és foci fogadások esetén egészen jól járhatunk az oldal használatával.

Bajnokok Ligája döntő esélyek: ki fog győzedelmeskedni?

A bet365 és az Unibet oldalán már a szezon kezdetekor megvan a lehetőségünk a 2021-es Bajnokok Ligája győztes megválasztására. A top 3 mindkét oldal esetében ugyanaz iden (a címvédő Bayernt követi a Man City és a Liverpool) azonban – ahogy az az alábbi táblázatból is látszik – a bukmékerek kicsit máshol húzták meg a vonalakat a szezon elején.

Bajnokok Ligája döntő végső győztes a szezon elején – ki mennyit ajánl?

Bayern MünchenManchester CityLiverpool
bet3653.755.507.00
Unibet3.506.007.00

Esélytelenek nyugalma, avagy látunk még meglepetéseket?

A top 3 Bajnokok Ligája döntő győztes esélyes között nincs nagy differencia a szorzókat eltekintve. A többi csapat esetén azonban már jelentősebbek a különbségek. A bet365 esetében például a PSG, a Barcelona és Juve mind 15.00-ás szorzóval játszik, míg a Ferencváros pl. 2501.00-es szorzót kapott a kupa elején.bajnokok ligája döntő esélyek

A legjobb szorzók a Bajnokok Ligája döntő fogadás esetében

A legjobb szorzó megválasztása természetesen nagyban függ attól, hogy pontosan melyik csapatra is szeretnénk leadni a fogadásunkat. Ha pl. a címvédő duplázásában hiszünk, akkor a bet365 adta a szezon elején a legmagasabb oddsokat a Bayern győzelmére. Ennek ellenére a döntő előtt mindenképpen érdemes lesz megnézni a 1xbet és a 22bet ajánlatait is, hiszen ez a két oldal különösen magas szorzókkal szokott dolgozni.

Mikre fogadhatunk a BL döntő alatt?

A BL fogadások már a kupasorozat előtt beindulnak: a végső győztesre egészen magas oddsok mellett tudunk már ősszel is fogadni. A legtöbb oldal ráadásul extra ajánlatokkal érkezik a csoportkörre és a kieséses szakaszra is. Többen, pl. az Unibet és a bet365 is hoz megerősített szorzós ajánlatot, ahol bizonyos BL meccsekre még magasabb szorzók mellett fogadhatunk a játékidő eredményére.

Bajnokok Ligája 2021 speciális ajánlatok

Unibet és a Ferencvárosi meccsek: kockázatmentes fogadás

Az egyik izgalmas speciális ajánlatot az Unibet hozza el a Fradi BL szereplésének ünneplésére a csoportkör alat. Itt kockázatmentes fogadást köthetünk, azaz amennyiben minimum 3500 Ft-os fogadásunkat elbukjuk, azt bónuszként visszakaphatjuk az oldalon.

Ingyen fogadás a Fradi gólok után

Szintén a Ferencváros meccseit ünnepli pl. az Unibet csoportkörös ajánlata, ahol minden Fradi gól után 1500 Ft értékű ingyen fogadást tudunk bezsebelni.

bet365 megerősített szorzók

A bet365 megerősített szorzók esetén a BL csoportkörös és kieséses szakaszban játszott meccsei esetén a teljesen játékidőre leadott fogadásoknál még magasabb szorzók mellett fogadhatunk.

Unibet extrán magas szorzók

Az extrán magas szorzók a 18.55-kor kezdődő BL meccsek esetén elérhető az Unibetnél a 1×2 fogadások esetén.

Top 3 fogadási ajánlat

  • Megerősített szorzók
  • Ingyen fogadások bizonyos mérkőzések és csapatok szerzett góljai esetén
  • Befizetési bónusz egyes BL meccsekre leadott fogadások esetén

Nemzeti Bajnokság I Fogadás

bajnokok ligája döntő győztes fogadás

Legfontosabb tudnivalók a Bajnokok Ligája döntő mérkőzésről

Mi a végső fogadás a 2021-es Bajnokok Ligája döntő esetén?

A végső fogadások során a szezon elején tudunk arra fogadni, hogy szerintünk ki fogja megnyerni az adott bajnokságot vagy kupasorozatot. Itt sok esetben különösen magas szorzókat láthatunk, hiszen olyan csapatokra is tudunk fogadni, akik már a csoportkörben kiesnek.

Ki nyeri meg a Bajnokok Ligája 2021 döntő mérkőzést?

Ezt szeretné tudni az összes sportrajongó és sportfogadással foglalatoskodó érdeklődő is – a választ sajnos nem tudjuk. A 2020-as egyértelmű Bayern München győzelem simán hozhat egy címvédést a bajoroktól, azonban bőven vannak más csapatok, akik szívesen eloroznák a címet tőlük.

Hogyan tudunk fogadni a Bajnokok Ligája 2021 döntő mérkőzésre?

Magyarországon is rengeteg sportfogadási oldalt találhatunk, melyek szinte kivétel nélkül mind foglalkoznak Bajnokok Ligája meccsekkel. Számos speciális ajánlatot is találhatunk, ahol megnövekedett szorzók vagy ingyenes fogadásokat is szerezhetünk. Ezeken az oldalakon általában személyes adataink megadásával tudunk egy profilt létrehozni, majd fogadást tenni az általunk választott szorzókra.

Hol lehet Bajnokok Ligája döntő fogadás lehetőséget találni?

A Bajnokok Ligája döntő fogadás esetén pl. ellátogathatunk a bet365, a Unibet, a 22bet vagy a 1xbet oldalára is. Mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányaik, így érdemes a fogadás előtt utánajárni, hogy az adott meccsen éppen milyen szorzókat ajánlanak. A Bajnokok Ligája döntő győztes fogadás minden online fogadóirodánál elérhető szokott lenni.

Vannak ingyen fogadások a 2021-es Bajnokok Ligája döntőre?

Jelenleg ingyenes fogadás ajánlatot a BL döntőre még egyik platform sem rakott közzé. Azonban a 2019-es döntő esetében pl. a bet365 ajánlott ilyen promóciót, így lehet, hogy idén is találkozhatunk hasonlóval.

foci fogadás

Hol játszák 2021-ben a BL döntőt?

A döntőnek az isztambuli Atatürk Olimpiai Stadion ad majd otthont.

kapcsolódó cikk : Bajnokok ligája fogadás.

Hol játszák a BL meccseket 2021-ben?

A BL meccseket szokásosan az adott hazai csapat stadionjában játszák majd, kivéve, ha azt a vírushelyzet miatti korlátozások nem teszik valamiért lehetővé. A döntő, ahogy fentebb is olvasható, az isztambuli Atatürk Olimpiai Stadionban kerül megrendezésre.

Mikor lesz 2021-ben a BL döntő?

A 2021-es Bajnokok Ligája döntőt május 29-én magyar idő szerint este 9-kor tartják majd.

Összességében a BL döntő fogadásokról

Láthatjuk, hogy az online sportfogadás Magyarországon is elérhető platformjai között rengeteg fogadási lehetőség van a Bajnokok Ligája meccsekre. Akár a bet365, az Unibet, a 1xbet vagy a 22bet oldalát választjuk, promóciókkal mindig találkozhatunk. Hogy nekünk éppen melyik a legszimpatikusabb oldal az sok mindenen múlik (megbízhatóság, szorzók, fizetési lehetőségek stb.), de a BL fogadások esetében nehezen tudunk mellé lőni ezekkel a platformokkal.