Rabona Promóciós Kód Május 2024: RABOVIP

A Rabona online kaszinó és sportfogadóiroda széleskörű bónusz ajánlatokat biztosít új felhasználói számára a Rabona promóciós kód segítségével.

Ellenőrizve
RABOVIP
Csatlakozás most →
Bónusz és ajánlatok részletei
 • Sportfogadás üdvözlő bónusz: szerezz akár 35 ezer Forintos befizetési bónuszt!
 • Kaszinó és élő kaszinó bónusz: akár 150 000 Ft-ig terjedő befizetési bónusz!
 • Nyerőgépein: 200 ingyenes pörgetés az új felhasználoknak az első befizetésre a Rabonán!
Lejárat dátuma: 31-12-2024
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt

A bónuszkód legfontosabb információt most egy helyen gyűjtöttük össze minden érdeklődő számára.

Hogyan tudom felhasználni a Rabona promóciós kód ajánlatát?

 1. 35,000 FT-ig terjedő első befizetési bónusz
 2. Élő kaszinó cashback akár 50,000 FT-ig
 3. 100%-os bónusz akár 150,000 FT-ig a kaszinójátékokon

Mi az a Rabona promóciós kód?

A Rabona promóciós kód általában egy betűkből és számokból álló szót takar, amelynek beírásával extra bónuszajánlatokat érhetünk el a Rabona online kaszinó és sportfogadás oldalán. Ezzel tudjuk például igénybe venni a Rabona üdvözlőbónusz ajánlatait is, mind a kaszinó, mind a sportfogadás részlegén. Az első Rabona promóciós kód felhasználását a regisztrációs folyamat és az első befizetés során kell beírnunk. Erről a két tevékenységről egy kicsit bővebben is szeretnék beszélni, hiszen nagyon fontosak a Rabona promóciós kód felhasználása során.

Hogyan tudom megszerezni a Rabona promóciós kód ajánlatát?

A Rabona promóciós kód felhasználása meglehetősen egyszerű. Mindössze arra kell figyelnünk, hogy a regisztráció során adjuk meg a megfelelő helyen a Rabona bónusz kód aktuális verzióját. Fontos még persze az is, hogy megfeleljünk a befizetési és megforgatási követelményeknek.

Hogyan tudunk regisztrálni a Rabona sportfogadás és kaszinó oldalára?

Hogyan tudom megszerezni a Rabona promóciós kód ajánlatát?

 1. A felhasználói fiók létrehozása általában pár percet vesz csak igénybe. Ehhez először kattintsunk a jobb felső sarokban található sárga ’Fiók létrehozása’ gombra.
 2. Az itt felugró ablakban töltsük ki a kért adatokat: emailt, felhasználó nevet, jelszót kell majd megadnunk.
 3. Ezt követően adjuk meg a Rabona bónuszkód aktuálisan működő verzióját az erre kijelölt mezőben.
 4. A Következő lépés mezőre kattintva tudjuk megadni további szükséges adatainkat: lakcím, telefonszám, születési idő.
 5. Ezt követően még olvassuk és fogadjuk el a felhasználási feltételeket – a fiókunk pedig készen is az első befizetésünkre.

A Rabona számla feltöltése: útmutató az első befizetésünkhöz

 • A befizetés szintén nagyon egyszerű folyamat: ezt azonnal a fiók létrehozása után meg tudjuk tenni.
 • A befizetési opciók között tudunk választani a különböző fizetési lehetőségek között: pl. bankkártyával, e-pénztárcával vagy banki utalással is fel tudjuk tölteni a számlánkat.
 • Adjuk meg a kért adatokat (például bankkártyás fizetés esetén a kártyaszámot és a tulajdonos nevét).
 • A Rabona promóciós kód segítségével az első befizetés során befizetési bónuszt szerezhetünk. Itt azonban érdemes figyelni arra, hogy az adott bónusz rendelkezik-e valamilyen minimum befizetési limittel. Ez a 6000 Ft-os minimum összeg általában a befizetési opciók legtöbbjére igaz, így emiatt nem kell kifejezetten aggódnunk.

Hogyan tudjuk megtenni az első fogadásunkat?

A felhasználói fiókunk létrehozása és az első befizetést követően meg is tehetjük az első fogadásunkat. A főoldalon mindig láthatjuk az aktuálisan futó mérkőzéseket, de ha éppen egy később kezdődő meccset keresnénk, azt is könnyen megtalálhatjuk a sportfogadás fül alatt a logikus elrendezésnek köszönhetően. Az általunk választott fogadás megtételéhez mindössze annyit kell tennünk, hogy a kiválasztott fogadási piac szorzójára kattintunk. Ezt követően jobb oldalt fog megjelenni a fogadószelvény, ahol beállthatjuk a megtenni kívánt tét összegét. Rögtön látni fogjuk, hogy sikeres fogadás esetén ez mekkora nyereményt jelent. Végül csak szimplán kattintsunk a ’Megtenni a tétet’ feliratra, és készen is vagyunk.

Tippek és jótanácsok kezdő fogadóknak – mire érdemes figyelni a Rabona sportfogadás esetén

 • Kezdő fogadóként mindig érdemes egy adott sportágra vagy egy adott csapatra koncentrálni. Így sokkal részletesebben kiismerhetjük egy adott csapat erősségeit és gyengeségeit a fogadásaink esetén, és ezekre koncentrálva jó eséllyel tudunk javítani tétjeink sikerességén.
 • Ha kezdők vagyunk a sportfogadás világában, az is jó ötlet lehet, ha rászánunk egy kis időt a promóciókkal való ismerkedésre. Ezek sokszor nagyon jó lehetőséget biztosítanak arra, hogy kicsit felturbózzuk a fogadásainkat. Külön érdekes lehet a Rabona promóciós kód használata.
 • Érdemes lehet a fogadási piacokkal is alaposan megismerkedni, mielőtt belevágnánk az első fogadásunkba. Külön fordítsunk figyelmet az olyan fogalmakra, mint mondjuk a hendikepes fogadások vagy a kombinált fogadásokra vonatkozó szabályok.
 • A fogadási stratégiákban is érdemes lehet elmélyedni. Ehhez bőven találhatunk információ az internetes bejegyzésekben és fórumokon.

Rabona Promóciós Kód: minden bónusz

Mit érdemes elkerülni a Rabona sportfogadás esetén?

 • Mindig olvassuk el pontosan a promóciók leírását és feltételeit, ennek hiányában, ugyanis esélyes, hogy nem tudunk ezeknek kellően megfelelni
 • A promóciók kombinálását is kerüljük, ezek ugyanis a legtöbb esetben nem összevonható ajánlatok

Hogyan tudom felvenni a nyereményeimet?

Nagyon fontos kérdés egy szerencsejáték platform kiválasztásakor, hogy az adott oldal pontosan milyen lehetőségeket kínál a nyereményeink felvételére. Érdemes utánanézni alaposan nem csak annak, hogy milyen lehetőségeket biztosítanak erre, de annak is, hogy ezek mennyire biztonságos pénzfelvételi módok. Azt is jó megtudni előre, hogy esetleg az oldal számít-e fel ezek után valamilyen jutalékot vagy egyéb extra költségeket.

Útmutató a pénzfelvételhez

 • Kifizetést a profilodon keresztül tudsz majd igényelni, ezért nyisd meg ezt az oldalon.
 • A Kifizetések fül alatt válaszd ki a neked legjobban kedvező kifizetési opciót. Itt olyan lehetőségek közül választhatunk, mint például a bankkártyás fizetés vagy az e-pénztárcás kifizetés.
 • Írjuk be, hogy a rendelkezésünkre álló egyenlegből mekkora összeget szeretnénk felvenni.
 • Töltsük ki a szükséges adatokat! Bankkártya esetén például a kártyaszámot és a lejárati dátumot, míg e-pénztárcáknál a tárca címét kell majd beírnunk.
 • Ha mindennel megvagyunk, csak kattintsunk a Kifizetés gombra, és készen is vagyunk.
 • A kifizetés gyorsasága nagyban függ a választott fizetési opciótól. A bankkártyás kifizetés, ami az egyik legnépszerűbb a játékosok körében, például néhány napot is igénybe vehet. Az e-pénztárca ezzel szemben jóval gyorsabbnak számít, itt akár néhány órán belül is teljesíthetik a kifizetési kérésünket.

Milyen bónuszokat és promóciókat érhetünk el a Rabona promóciós kód használatával?

Rabona Promóciós Kód - üdvözlő bónusz

Az első és talán egyik legfontosabb promóció, amiről érdemes beszélni, az a Rabona üdvözlőbónusz ajánlata. Ennek két fajtája van: a sportfogadáshoz biztosított bónusz ajánlat, illetve a kaszinó részlegé. Ezek mindkét esetben befizetési bónuszt jelentenek; maximálisan elnyerhető összegük azonban eltérő, hiszen a sportfogadásnál maximum 35 ezer Ft-ot nyerhetünk, míg a kaszinó esetében ez 150 ezer Forintig is elmehet. A kaszinó esetében ehhez ráadásul még 200 ingyenes pörgetés is kapcsolódik, melyet 10 napon keresztül napi 20 pörgetésként nyerhetünk meg. A bónusz természetesen itt is megforgatási követelményhez kötött, azonban ennek teljesítése nem bizonyul kifejezetten nehéznek.

Az üdvözlő bónuszokat kimaxolva is juthatnak a játékosok még promóciókhoz, amelyek többféle formát is ölthetnek. Gyakran elérhetők például újratöltéses bónuszok, amelynek egyik példája a heti 50% újratöltés ajánlat. Ennek keretében a héten először megtett befizetésünk értékének 50%-át nyerhetjük el bónuszok formájában. Ezt természetesen szintén meg kell majd forgatnunk, ahogy ez minden promóció esetében igaz a Rabona oldalán is.

Egyéb promóciókként még mindenképpen meg kell említeni a pénzvisszafizetési ajánlatokat, amelyek keretében a korábban elvesztett fogadásaink során feltett tétek egy részét tudjuk visszaigényelni. Sokszor elő fordul olyan is, hogy az oldal olyan speciális promóciókat ajánl, amik csak egy-egy nap érhetők el a szerencsejátékos oldalon. Az utóbbira példa a szupersztár bónusz. Ebben az esetben egy „nagy” csapat meccseire kell fogadást tennünk (pl. Barcelona). Ha arra fogadunk például, hogy a Barca nyerni fog, de ez nem jön össze, viszont Messi gólt rúg, akkor bónuszt kaphatunk a szupersztár lövése után.

Az 5 kedvenc promócióm, amit a Rabona promóciós kód segítségével te is kipróbálhatsz

 1. Az üdvözlőbónusz: az új felhasználóknak mindenképpen érdemes a promóciós kód segítségével igénybe venni az üdvözló ajánlatok valamelyikét
 2. A freebet promóciók: bizonyos meccsek esetén ingyenes fogadásokat tudunk nyerni, amelyeket a freebet formájában tudunk majd megtenni
 3. Az újratöltéses promóciók: nem csak az újoncoknak jár ám a befizetési bónusz, hanem a már regisztrált játékosok is elérhetnek különböző befizetéshez kapcsolódó bónuszokat
 4. Ingyen pörgetések a kaszinó esetében: az üdvözlő bónuszokhoz például 200 ingyenes pörgetés jár, de később is vannak speciális, ingyenes pörgetéseket biztosító akciók
 5. Cashback ajánlatok: Rabona promocode ajánlatainak keretében bizonyos elvesztett fogadásaink után pénzvisszafizetést tudunk igényelni

Nem működik a Rabona promóciós kód. Mit tudok tenni ilyen esetben?

Természetesen bármikor előfordulhat, hogy a Rabona bónuszkód nem működik. Ebben az esetben sem kell kétségbe esni, hiszen jó pár oka lehet ennek, amelyeket viszonylag könnyedén tudunk fixálni. Azt is mindenképpen kiemelném, hogy viszonylag ritkán fordul elő, hogy a promóciós kód ne működne. A legtöbb esetben semmiféle problémába nem fogunk belefutni ennek használata során.

Jótanácsok arra az esetre, ha nem működik a promóciós kód

Rabona Promóciós Kód

Nézzük meg, hogy nem gépeltük-e el a kódot! Bármikor előfordulhat, hogy mellé ütünk a billentyűzeten, ami könnyen ahhoz vezethet, hogy hibás kódot gépelünk be.

Ellenőrizzük, hogy érvényes-e a kód, amit be akarunk írni! A bónuszkódoknak sokszor van érvényességi ideje is, ezért érdemes azt is ellenőrizni, hogy az éppen aktuális kódot használjuk.

Keressük fel az ügyfélszolgálatot! Amennyiben a fentebb említett egyik jótanács sem működik, akkor érdemes lehet felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és tőlük kérni tanácsot az ügyben. Az ügyfélszolgálatot élő chaten vagy emailben is el tudjuk érni.

Milyen promóciós kódokat találhatunk más sportfogadási oldalaknál?

A Rabona nem az egyetlen sportfogadási és kaszinó oldal, ami promóciós ajánlatokkal várja a felhasználókat. Röviden áttekintjük, hogy milyen alternatíváit találhatjuk a Rabona bónusz használatának. A top 3 legjobb alternatívát választottuk itt ki, azonban természetesen, ahogy már korábban is többször említettem, a nemzetközi szerencsejáték piac ennél jóban nagyobb.

Az Unibet promóciós kód ajánlatai

Az Unibet szolgáltatása meglehetősen hasonló a Rabona oldalához, hiszen ők foglalkoznak kaszinós játékokkal a sportfogadás mellett. Nem hiába az egyik legnépszerűbb fogadási oldal hazánkban is, a kompetitív szorzók mellett széleskörű promóciós ajánlatokat is találhatunk a Unibet irodájánál. A Rabona promócióihoz hasonlóan az Unibet is rendelkezik üdvözlő bónusz ajánlattal. Ennek keretében az új felhasználók akár 20 ezer forintos limitig tehetnek kockázatmentes fogadást.

A 22bet promóciós kód ajánlatai

A 22bet fiatal iroda a piacon, azonban magas szorzóikkal és remek fogadási piacaikkal hamar sikeresen ki tudtak tűnni a fogadási oldalak közül. Nagyon sokféle sportot érhetünk el itt is, ráadásul talán az egyik legszélesebb be- és kifizetési választékot vonultatják fel. A promóciók az üdvözlő bónusz tekintetében hozzák az átlagot a piacon. Ezt követően azonban meglehetősen kevés ajánlattal állnak elő. A legtöbb esetben a különlegesebb ajánlatok, amik egy-egy nagyobb mérkőzéshez vagy döntőhöz kötődnek, szinte teljes egészében hiányoznak a kínálatukból.

A FEZBet promóciós kód ajánlatai

A FEZBet szintén magas szorzókkal dolgozik, a sportfogadás mellett pedig ők is széles kaszinós játékkínálatot tudnak felmutatni. Az iroda ráadásul meglehetősen megbízható hírnévvel rendelkezik, és bőven tud tanúsítványokat is felmutatni. A promóciók itt is egészen változatosak. Már az üdvözlő bónusz is magas, akár 35 ezer forintos befizetési bónuszt rejt magában. Ezt követően találhatunk pénzvisszafizetési, ingyenes fogadási és számos speciális promóciót is az oldalon.

Rabona promóciós kód érvényessége: 31/12/2024

Gyakori kérdések a Rabona promóciós kód használatáról

Magyar játékosokat is fogad a Rabona kaszinó?

Igen, magyar játékosok is nyugodtan regisztrálhatnak az oldalon. A szükséges működési engedélyek birtokában a Rabona a magyar IP címmel regisztrált játékosokat is tudja fogadni.

Hol tudom felhasználni a Rabona bónusz ajánlatát?

A Rabona bónusz kód ajánlatát a regisztráció során szükséges igényelni. Ezzel igénybe tudjuk venni a sportfogadás vagy a kaszinó üdvözlőbónuszát is. Ez mindkét esetben egy befizetési bónuszt jelent, amelyet a sportfogadás esetében egyszeri és kombinált mérkőzésekre tett tétekkel tudunk megforgatni. A kaszinó esetében a nyerőgépes játékokkal tudjuk teljesíteni a felhasználási feltételeket.

Mennyi a maximális bónusz, amit a Rabona promóciós kód segítségével elnyerhetünk?

A bónusz összege az első befizetés összegének függvényében változik, azaz minél többet fizetünk be és játszunk meg bónuszként, annál többet nyerhetünk. A maximális nyeremény a sportfogadásnál akár 35 ezer forintos, míg a kaszinó esetében akár 150 ezer forintos nyereményt is jelenthet.

Csak új felhasználóknak érhető el a Rabona sportfogadás bónusza vagy vannak ez után is magyarországi Rabona bónusz kódok?

Igen, az üdvözlőbónusz az új felhasználók számára kialakított ajánlat. Azonban a már korábban regisztrált játékosoknak sem kell csüggedniük, ugyanis bőven biztosítanak promóciókat nekik is. Újratöltéses és pénzvisszafizetés ajánlatokkal is találkozhatunk az oldalon, illetve freebet formájában is nyerhetünk el exkluzív bónusz ajánlatokat.

Hogyan tudok feltölteni a számlámra az oldalon? Milyenek a Rabona vélemények a kifizetés megbízhatóságáról?

A számlánk feltöltésére többféle befizetési módszert tesz lehetővé az oldal. Fizethetünk bankkártyával (erre jó a VISA vagy a Mastercard kártya is), vagy választhatunk többféle e-pénztárca használata közül is. Ezen felül opció még a banki utalás is. A legtöbb befizetési módszer esetén a Rabona jutalékmentes fizetést biztosít, azaz extra költséget nem számolnak fel a befizetések után. A pénzfelvétel a jól ismert kifizetési módszereknek köszönhetően elég megbízható.

Van élő közvetítés és élő fogadási lehetőség a honlapon?

Igen, a Rabona a regisztrált felhasználóknak biztosít élő közvetítést. Ez azt jelenti, hogy jó pár meccset a Rabona oldalán is meg tudunk tekinteni miután elkészítettük felhasználói fiókunkat. Az élő fogadással bármikor meg tudjuk tenni tétjeinket egy éppen futó meccsre is, de természetesen a fogadásokat a hagyományos módszerrel a mérkőzés előtt is le tudjuk adni.

Van Rabona alkalmazás?

Jelenleg sajnos nincs Rabona alkalmazás telefonra, azonban böngészőn keresztül elérhető az oldal.

Utolsó frissítés : Május 2024