Legális a 22bet használata Magyarországon?

A legfontosabb tudnivalók a 22bet legális működéséről és magyarországi elérhetőségéről – most minden szükséges tudnivaló egyhelyen.

Ellenőrizve
22BETHU
Csatlakozás most →
Bónusz és ajánlatok részletei
  • Sportfogadásnál: akár 35 000 Forintig*
  • Kaszinónál: akár 100 000 Forintig*
  • A nap gyűjtőfogadása: 22bet bónusz mindennap*
T&C:

*Az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

Lejárat dátuma: 31-12-2024
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt
22bet ajánlatokBónuszok és promóciók 202422bet promóciós kód
100% a sportfogadásnál akár 35 000 Forintig Igényelje a bónuszt
100% a kaszinónál akár 100 000 Forintig Szerezd meg a bónuszt
A nap gyűjtőfogadása 22bet bónusz mindennap Szerezd meg az ajánlatot

Legális a 22bet magyarországi regisztrációja?

Igen, 22bet fiókot tudunk Magyarországról regisztrálni. Az oldal magyar felülete a 22bet oldalán rögtön megtalálható – magyar IP-címmel megnyitva azonnal ez nyílik meg –, ahol rögtön a zöld Regisztráció fülre kattintva tudjuk elkezdeni a regisztrációs folyamatot.

Akit pedig az oldal működési engedélyei érdekelnek: a cég Ciprusban van bejegyezve, működési engedélyük a szerencsejáték oldal üzemeltetéséhez pedig a curaçaói hatóságoktól származik – ez, azoknak, akik ismernek más nagy, nemzetközi irodákat, ismerős lehet, hiszen ezt a fajta engedélyt többen kedvelik a szektorban.

Magyarországról tudok 22bet fiókot regisztrálni

Honnan tudok beregisztrálni a 22bet oldalára?

Az oldal jogi szabályzatában olvasható azon országok listája, ahonnan jelenleg nem engedélyeznek felhasználókat: így például az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból, Oroszországból és Franciaországról nem lehetséges a regisztráció (a teljes lista, ahogy említettem, az oldalon elérhető). Persze, a 22bet arra is felhívja a figyelmet, hogy a szabályozások folyamatosan változhatnak, így ez a lista sem örök érvényű – az aktuális szabályozásoknak mindig érdemes utánanézni mielőtt bármilyen szerencsejáték irodához fordulunk.

Regisztráció a 22bet bukmékernél az üdvözlőbónusz igénybevételével

Regisztrációs útmutató a 22bet magyar oldalához

  1. A 22bet oldalát megnyitva kattintsunk a Regisztráció fülre, amit a lap tetején, középrészt találhatunk.
  2. A felugró ablakban néhány adatot kell csak megadnunk a kezdeti regisztrációhoz. Itt írjuk be a nevünket, emailünket és tartózkodási helyünket, és válasszunk jelszót is.
  3. Az emailünkre elküldött aktiváló üzenetet nyissuk meg, és igazoljuk, hogy tényleg az-e az email címünk, amit megadtunk.
  4. A profilunkban a Saját Számla fül alatt töltsük ki még az esetleges kimaradt adatokat (pl. születési idő), illetve, hogy megfeleljünk a nemzetközi KYC szabályozásoknak, töltsünk fel egy dokumentumunk fénymásolatát (pl. személyi igazolványt elfogad az oldal). Ezt az oldal ellenőrizni fogja nekünk, néhány funkció pedig csak ezt követően lesz elérhető a számunkra.
  5. Töltsük fel számlánkat! A Befizetés gombra kattintva láthatjuk, pontosan milyen befizetési lehetőségek érhetők el a régiónkban: pl. fizethetünk bankkártyával, e-pénztárcákkal vagy online fizetési rendszerekkel. Itt dönthetjük el ráadásul azt is, hogy a sportfogadás vagy a kaszinó bónuszát akarjuk igénybe venni – azt azonban ne felejtsük el, hogy amennyiben igénybe akarjuk venni a bónuszt, akkor kriptopénzzel nem fizethetünk első alkalommal.
  6. Az üdvözlőbónusz a feltöltést követően automatikusan jóváírásra kerül a számlánkon. Ezt követően meg is tehetjük első fogadásunkat, és elkezdhetjük a bónusz megforgatási feltételeit is megvalósítani!

Mely 22bet szolgáltatások érhetük el Magyarországról?

22bet

Sportfogadás

A 22bet elsődlegesen sportfogadásra szakosodott: ez látszik abban is, hogy rögtön a főoldalon már számos aktuális mérkőzéssel találjuk szembe magunkat. A sportkínálat nagyon széleskörű, a fogadási piacok pedig változatosak: fogadhatunk foci, kézilabda, kosár, hoki, amerikai futball mérkőzésekre, de motorsport futamokra és e-sport bajnokságok kimenetelére is. A fogadás megtétele is nagyon egyszerű az oldalon, a számlánk feltöltése után elég, ha rákattintunk a kívánt szorzóra, és megadjuk a fogadásra szánt összeget – és már készen is vagyunk. Külön kiemelendő az élő fogadás lehetősége még a sportfogadásnál, hiszen aktuálisan éppen zajló mérkőzésekre is tudunk fogadásokat tenni szép számmal.

A 22bet kaszinó legális

A 22bet kaszinó legális?

Aki nem csak a sportfogadás iránt érdeklődik a szerencsejátékok világában, hanem érdeklik a kaszinók is, az örömmel nyugtázhatja, hogy a 22bet ugyanazzal a regisztrációval a kaszinóhoz is biztosít hozzáférést. Itt azért a sportfogadáshoz képest jóval kisebb a felhozatal, de még így is szép számmal találhatunk rulett, blackjack és baccarat játékokat például.

Melyik 22bet mobil alkalmazást tudom letölteni hazánkban?

Magyarországról is elérhető a 22bet mobil alkalmazása, mind iOS, mind Android készülékekre is. A letöltést közvetlenül a 22bet oldaláról tudjuk megkezdeni, majd az innen letöltött fájlt kell telepítenünk a telefonunkra – ez első blikkre egy kicsit bonyolultnak tűnhet, de az oldalon a letöltés szekciónál részletes útmutatót és még instrukciós videót is találhatunk, ami részletezi nekünk a letöltési folyamatot.

Az applikáció egyébként nagyon nívósra sikeredett, minden lényeges és szeretett funkciót megtalálhatunk benne, ráadásul kifejezetten felhasználóbarát módon. A fogadások megtétele is nagyon egyszerű, és a be- és kifizetéseket is zökkenőmentesen tudjuk elvégezni az alkalmazáson keresztül is.

22bet GYIK – kérdések és válaszok

Legális a 22bet működése és használata?

A 22bet minden szükséges működési engedéllyel rendelkezik (a curaçaói hatóságok engedélyével), így az oldal működtetése legálisan zajlik. A kizárt országok listája megtalálható az oldalon, ha valaki az oldalt más országból szeretné igénybe venni.

Milyen gyorsak a kifizetések az oldalon?

Ez változhat annak függvényében, hogy milyen pénzfelvételi opciót választottunk (ebből rengeteget ajánl a 22bet egyébként). A bankkártyás fizetés esetén ez maximum néhány napot szokott igénybe venni, de ha például e-pénztárcát vagy valamilyen online fizetési rendszert használunk, akkor egy órán belül is teljesülni szokott a kifizetés.

Milyen sportok érhetők el?

A teljes sportlistát az oldal bal oldalán találhatjuk. A teljesség igénye nélkül: fogadhatunk focira, amerikai sportokra, motorsportokra, lóversenyre vagy esportokra is.

Mennyire versenyképesek a szorzók más irodákhoz képest?

Erősen változhat attól függően, hogy milyen sportról beszélünk, azonban összességében a 22bet oldala egészen erős, magas szorzókkal dolgozik. Fiatal irodaként a kompetitív szorzókkal tudnak igazán kitűnni a piacról, és ezt sokszor ki is használják.

Mennyire versenyképesek a szorzók más irodákhoz képest

Magyar nyelven érhető el az oldal?

Igen, a teljes oldal elérhető magyar nyelven is.

A 22bet magyar oldalán is van üdvözlőbónusz?

Van, mind sportfogadás, mind a kaszinó esetén elérhető egy 100%-os első befizetési bónusz.

Hogy tudok befizetni a számlámra?

Erre számos lehetőséget biztosít az oldal. Többek között fizethetünk bankkártyával, különféle e-pénztárcákkal vagy online fizetési platformokkal (pl. Skrill), de a kriptobarátok örömmel hallhatják, hogy kriptopénzek széles választékát is elfogadja az oldal: bitcoin, monero, dash, litecoin vagy dogecoin is mehet nyugodtan; a teljes lista még ennél is hosszabb.

Van minimum befizetési limit az oldalon?

Ez is attól függ, hogy pontosan milyen fizetési opciót választottunk, hiszen mindegyiknél más a minimum befizetési limit. Visa kártyával való befizetés esetén pl. mindössze 250 Ft-os a limit, de Neteller használata esetén ez pl. már 1790 forintos összeg körül van.

22bet: folyamatosan fejlődő oldal rengeteg mérkőzéssel

A 22bet új irodának számít még a sportfogadás és online kaszinók világában – azonban ennek ellenére eddig igazán pozitív visszajelzéseket lehet róla hallani. Rengeteg fogadási lehetőséget ajánlanak, erős oddsokkal, és széleskörű élő fogadási lehetőséggel, ráadásul a regisztráció és a fogadások megtétele is meglehetősen egyszerűnek bizonyult az oldalon. Van persze még mit fejleszteni az oldalon, mint funkcionalitás szempontjából, mind olyan extra funkciókat tekintve, mint például az élő közvetítés vagy a póker kiépítése – azonban összességében egy jól működő, élvezetes játékélményt biztosító irodának ismerhettük meg az oldalt már most is.