Bet365 Magyar: Legális az oldal használata Magyarországon?

Bet365 Magyar, ez jogszerű? Hogyan férhetek hozzá a bet365-hez? Itt megismerheti a regisztrációt.

Bet365 Magyar 

Ellenőrizve
BET365 ELÉRÉSE > BONUSZKOD: 365APP
Bónusz és ajánlatok részletei
Számlanyitási ajánlat Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
T&C:

Lejárat dátuma: 31-12-2024
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt

Kétség sem fér hozzá, hogy ez az a kérdés, amit manapság a leggyakrabban tesznek fel a netes fórumokban és egyéb helyeken az online szerencsejáték terén kezdőnek számító honfitársaink a nagy múltú bukméker iroda kapcsán.

Éppen ezért döntöttem úgy, hogy egy rövid cikk keretében igyekszem eloszlatni az esetlegesen felmerülő kételyeket a bet365 legális mivolta kapcsán.

Ugyanakkor elöljáróban azt is le kell szögeznem, hogy a fogadóirodáról nyújtott minden egyéb információ (felhasználói fiók nyitásának menete, bónuszok stb.) alapját csakis és kizárólagosan az én személyes tapasztalatim, és a saját szubjektív véleményem képezik.

Bet365 Magyar
Bet365 Magyar

Legális a bet365 Magyarországon?

Ez egy olyan kérdés, amire komoly tapasztalttal bíró online játékosként akár egy szóban is válaszolhatnék, és a válaszom az lenne, hogy igen! Persze jól tudom én is, hogy a magyar állam (kormány) már évek óta ennek az ellenkezőjét igyekszik elhitetni az emberekkel.

És ehhez minden rendelkezésre álló eszközt bevetett, beleértve az állami befolyás alatt álló online média orgánumokat is.

A cél az volt, hogy kiszorítsák a külföldről üzemeltetett online szerencsejáték szolgáltatókat a magyar piacról, illetve az, hogy mindenféle módon elrettentsék a magyar játékosokat attól, hogy az állami „cég” helyett máshol tegyék próbára a szerencséjüket.

Mindezen törekvések – az online sportfogadás szolgáltatók, kaszinók stb. – oldalainak blokkolását is beleértve teljesen ellentétesek az Európai Unió szabad piacra vonatkozó irányelveivel. Emiatt egyebek mellett az EU kötelezettségszegési eljárások sorát indította meg a magyar álammal szemben.

Mellesleg az egyik legnagyobb piaci szereplő, az Unibet perre is vitte a dolgot, amit természetesen meg is nyert! Ha nem hiszed, akkor ennek magad is utánanézhetsz. Ahogy mondani szokás a „Google a barátod” – keress rá az általam leírtakra a világhálón.

Egy szó, mint száz, ha úgy döntesz, hogy a bet365-nél akarsz játszani, akkor semmiféle retorziótól nem kell tartanod. Hiszen ez a bukméker iroda teljesen legális keretek között üzemel, és minden olyan engedély, tanúsítvány birtokában van, amely feljogosítja arra, hogy online szerencsejáték szolgáltatásokat nyújtson az EU tagországaiban, hazánkat is beleértve.

Nyithatok bet365 felhasználói fiókot Magyarországról?

Nos, ez is egy igen gyakori, ugyanakkor sarkalatos kérdés, ami bizony sokakban felvetődik annak tudatában, hogy számos szolgáltató oldalait rendszeresen (jogtalanul) blokkolja a magyar állam. Ilyenkor jönnek jól például az úgynevezett „Bet365 alternatív linkek”, amelyek révén elérhető az adott platform, és lebonyolítható a regisztráció, amit követően minden funkció és szolgáltatás elérhetővé válik. Jómagam is egy ilyen speciális link révén regisztráltam anno a bet365 oldalán. Ezért nyugodt szívvel tudom ajánlani neked is ezt módszert, amennyiben úgy döntesz, hogy a bet365-nél akarsz fiókot (számlát) nyitni.

Milyen egyéb régiókból lehet játszani a bet365-nél?

Az EU-n kívül természetesen egyéb régiókból is elérhető a bet365 platformja. Ennek köszönhetően, ha az öreg kontinensen kívül tartózkodsz, akkor is számos helyen használhatod a bukméker szolgáltatásait. Az alábbiakban ezen régiókat fogom bemutatni.

Óceániai régió

A bet365 egyike azon kevés nemzetközi bukméker irodáknak, amelyek speciális licensszel rendelkeznek Ausztráliában, illetve a fogadási kínálatukban az ausztráliai sportokat is szerepeltethetik. Az óceániai régióban a bet365 legálisan működik a következő országokban is: Új-Zéland, Indonézia, Pápua Új-Guinea, Salamon-szigetek, Vanuatu, Fidzsi-szigetek, Új-Kaledónia, Francia Polinézia, Szamoa.

Ázsiai országok

Ázsia legtöbb országában a bet365 legálisan számít, így az ajánlatai és a szolgáltatásai is biztosítottak az ezen országokban élők/tartózkodók számára. Amennyire én tudom, Kínában problémás lehet a szolgáltató használata, és ha az embernek nincs szerencséje, akkor akár még jó időre hűvösre is kerülhet. Ami a Fülöp-szigeteket illeti, tudtommal az operátor a jelenleg hatályban lévő törvényi szabályozás miatt nem nyújthat szerencsejáték szolgáltatásokat. Ezért az ott élő játékosoknak más bukmékert kell választaniuk.

Afrikai országok

Legjobb tudomásom szerint a bet365 az afrikai országok legtöbbjében “megvetette a lábát”, és ennek hála a szolgáltatásai is elérhetők egy ideje a fekete kontinensen élők számára. Viszont néhány ország ez alól kivételt képez, ezért ezeknek lakosai nem használhatják a bukméker szolgáltatásait.

Amerikai országok

Az amerikai kontinens északi részén, azaz például az USA-ban élők számára nem engedélyezett a bet365-nél történő számla nyitás (ez az USA összes államára vonatkozik). A legtöbb dél-amerikai ország esetében biztosított a lehetőség a lakosok számára, hogy éljenek a bet365 által nyújtott szolgáltatásokkal. Viszont tudtommal Venezuela és Francia Guyana (a Francia Köztársaság egyik tengeren túli régiója) esetében a bet365 illegálisnak számít.

A cikk ezen fejezetében lévő információk jövőbeli releváns mivoltáért nem tudok felelősséget vállalni, hiszen egyes országok bármikor feloldhatják az operátor korlátozását, illetve ellenkező jellegű intézkedéseket foganatosíthatnak. És természetesen a bet365 is bármikor dönthet úgy, hogy a továbbiakban nem nyújt szolgáltatásokat egy adott országban, illetve ennek ellenkezőjéről is.

Hogyan lehet regisztrálni a bet365 platformján és üdvözlő bónusz szerezni

Az alábbiakban azt igyekszem majd minél részletesebben bemutatni, hogy jómagam hogyan tudtam le a regisztrációs procedúrát a bet365-nél, illetve tettem szert üdvözlő bónuszra.

bet365 felhasználói fiók nyitása – számla létrehozása

Mint azt már korábban is írtam, a bet365 oldalát én személy szerint csak egy úgynevezett alternatív link használata révén tudtam elérni, és ebből kifolyólag a regisztrációt is csak ily módon tudtam megoldani.

  • Első lépés gyanánt az egeremet kézbe véve rákattintottam a főoldal jobb felső részén található, sárga színű „Regisztráció” szövegre.
  • Ennek eredményeként azonnal betöltődött a „Számlanyitás” fejléccel ellátott regisztrációs űrlap, amin megadtam az összes szükséges adatot: tartózkodási ország; személyes információk (nem, keresztnév, vezetéknév, születési dátum); elérhetőségi adatok (e-mailcím, telefonszám); lakcím stb.
  • Ezután beírtam az általam használni kívánt felhasználó nevet, majd megadtam egy eléggé erősnek mondható jelszót, és egy négyjegyű biztonsági számot is.
  • Miután ezt letudtam, beállítottam az időzónát, a nyereményszorzó típusát (pl. decimális)¸ és a „Bónuszkód” mezőbe bepötyögtem a speciális ajánlatokra feljogosító bónuszkódomat.
  • Ezt követően már csak annyi volt a dolgom, hogy az alsó gombbal elküldjem a regisztrációs űrlapot.

Nem sokkal később a rendszertől kaptam egy automatikus értesítést az általam megadott e-mailcímre, amelyben arról tájékoztattak, hogy a felhasználói fiókom/számlám elkészült. Ezután már csak némi pénzt kellett felöltenem a bet365 fiókomhoz tartozó számlaegyenlegemre, és bele is vághattam a játékba.

Bet365 bónuszok

A bet365 bónusz és promóciós ajánlatai véleményem szerint a piac legjobbjai közé sorolhatók. Egyrészt azért, mert elég komoly bónuszokhoz lehet hozzájutni, másrészt pedig azért, mert szerintem egyáltalán nem nehéz teljesíteni a megforgatási követelményeket.

Úgy tapasztaltam, hogy a bet365-nél igazán remek üdvözlő bónuszok vannak. Az a legszebb az egészben, hogy nem csupán a sportfogadáshoz, hanem az online kaszinóhoz, és a póker részleghez is rendelkezésre állnak ezek a speciális ajánlatok. Ráadásul a cég egyéb promóciókkal is szolgál a már korábban regisztrált, az oldalhoz lojális felhasználók számára.

A bónuszokat, promóciókat és az egyéb speciális ajánlatokat csakis nagykorú személyek vehetik igénybe, és kizárólag a 18. életévüket betöltött személyek használhatják a bet365 által nyújtott online szerencsejáték szolgáltatásokat. Mielőtt bármilyen bónuszt igénybe vennél, azt javaslom, hogy nagyon alaposan nézd át a rávonatkozó felhasználási feltéteket, illetve az egyéb infókat a bet365 oldalán. Ugyanis ily módon mindennel pontosan tisztában leszel, és elkerülheted az esetleges félreértésekből adódó kellemetlenségeket.

Az 365FOGADAS bet365 bónuszkód felhasználható a regisztráció során, azonban az ajánlat összegén semmilyen módon nem változtat.