22bet Sportfogadás Vélemény 2024

A 22bet sportfogadás és online kaszinó oldal híre egyre jobban terjed világszinten és a hazai játékosok körében is – jelen cikkünkben ezért annak járunk utána, hogy pontosan mit is érdemes tudni erről a bukméker irodáról.

Ellenőrizve
22BETHU
Csatlakozás most →
Bónusz és ajánlatok részletei
  • Sportfogadásnál: akár 35 000 Forintig*
  • Kaszinónál: akár 100 000 Forintig*
  • A nap gyűjtőfogadása: 22bet bónusz mindennap*
T&C:

*Az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

Lejárat dátuma: 31-12-2024
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt
22bet ajánlatokBónuszok és promóciók 202422bet promóciós kód
100% a sportfogadásnál akár 35 000 Forintig Igényelje a bónuszt
100% a kaszinónál akár 100 000 Forintig Szerezd meg a bónuszt
A nap gyűjtőfogadása 22bet bónusz mindennap Szerezd meg az ajánlatot

22bet Sportfogadás Vélemény mérkőzésekre és sportokra?

A 22bet egyértelműen a sportfogadásra van kihegyezve: ez rögtön az oldalra lépve látható mindenki számára. A sportokon belül azonban széles körben mozognak, s bár egyértelműen a labdarúgás a legfontosabb sport itt is (mint ahogy ez látható a sportfogadások globális trendjeiben is), a választék ezzel korántsem merül ki. Van itt jégkorong, amerikai futball, asztali tenisz, motorsportok és egyéb labdajátékok is, illetve az oldal igazi erősségeként a széles esport kínálatot is muszáj megemlítenünk: FIFA, Mortal Kombat, League of Legends és a lista még hosszan folytatható.

S bár, ahogy írtuk is, a sportfogadás az egyértelmű prioritás az oldalon, a 22bet rendelkezik kaszinó és jackpot részleggel is, így akinek kedve támadna egy blackjack vagy rulettasztal mellé leülni (természetesen virtuálisan), az azt is megteheti.

22bet magyar

Szorzókban és sportkínálatban is erős a 22bet

A széles felhozatal a bajnokságokat tekintve nem az egyetlen erőssége az oldalnak: a szorzók is meglehetősen kompetitívnek számítanak. A sportfogadási piacon kemény verseny van, így az irodáknak egyértelműen erősségeiket kell kidomborítaniuk: a 22bet esetén ezek szinte minden esetben az oddsok – bár természetesen ez meccsről meccsre és fogadási piacról fogadási piacra változik.

Bónuszok és promóciós ajánlatok a 22bet oldalán

Mára szinte standard szokássá vált a fogadóirodáknál (legyen szó akármelyik külföldi cégről), hogy bónuszajánlatokkal próbálják magukhoz csábítani a felhasználókat – ez pedig a 22betnél sincs máshogy. A sportfogadás esetén ez egy 100%-os befizetési bónuszt jelent akár 35 ezer forintig, míg kaszinó esetén ez az összeg akár 100 ezer forint is lehet (regisztrációkor dönthetjük el, hogy melyiket akarjuk személy szerint mi választani.) A megforgatási követelmények persze nehezítik a teljes bónusz bezsebelését, illetve időkorlát is van ezek teljesítésére, azonban jó stratégiával ügyesen ki lehet használni az ajánlatokat.

A 22bet mellett szól az is, hogy az üdvözlőbónusz után nem fejezik be a promóciós ajánlatokat, hanem egészen sokfélét ajánlanak a már regisztrált játékosok számára is. A napi gyűjtőfogadás és a Péntek Újratöltve ajánlatok szinte mindig elérhetőek, de a heti visszatérítés vagy a vesztes szériák utáni bónuszt is hasznos lehet lecsekkolni minden felhasználónak. Mindenképpen érdemes lehet ezekről tájékozódni, vagy akár a hírlevélre is feliratkozni, hogy ne maradjunk le ezekről.

Bónuszok 22bet

Gyakori Kérdések: a legfontosabb tudnivalók a 22bet magyar oldaláról

Milyen engedélyekkel rendelkezik az iroda?

A 22bet sok más fogadóirodához hasonlóan curaçaói működési engedéllyel rendelkezik.

Magyarországról is elérhető az oldal?

Igen, az oldal könnyedén elérhető Magyarországról is. Vannak 22bet alternatív linkes megoldások is az oldal elérésére, de a jelenlegi állás szerint a főoldal is azonnal megnyitható hazánk területéről.

Milyen pénzfelvételi lehetőségeket biztosít az oldal?

A részletes be- és kifizetési lehetőségeket az oldalon olvashatjuk el, ugyanis tényleg nagyon hosszú a lista. A jól ismert bank- és hitelkártyák mellett számos e-pénztárca és egyéb online fizetési rendszerek is elérhetők, amiknek legnagyobb része jutalékmentes.

Kriptopénzzel is lehet fizetni az oldalon?

Igen, ez így igaz, ráadásul nem csak bitcoinnal tudunk fizetni, hanem a kriptopénzek közül is többféle valutát választhatunk. A teljesség igénye nélkül elérhető például a dogecoin, a dash vagy a monero is az oldalon fizetési lehetőségként.

Hogy tudom elérni az ügyfélszolgálatot?

Online tanácsadást azonnal élő chat formájában lehet igénybe venni az oldal jobb alsó sarkából felugró ablakban. Ha inkább emailt váltanánk velük, akkor pedig a profilunkból tudunk üzenetet kiküldeni, amelyre aztán az emailünkre kaphatunk választ. Telefonos elérhetőségük nincsen sajnos, ami azért sok esetben hiányozni tud.

Milyen sportok érhetők el?

A leghíresebb és legtöbbek által követett sportok, mint például az angol vagy a spanyol labdarúgó-bajnokság mellett, olyan kisebb nézőközönséget vonzó mérkőzésekkel is találkozhatunk, mint az asztali tenisz vagy a strandröplabda. Az esport szekció különösen gyorsan növekszik az oldalon.

Vannak promóciós ajánlatok a 22bet oldalán?

Igen, új felhasználóknak mindenképpen érdemes megnézni a bónuszajánlatot, ami egy 100%-os befizetési bónuszt jelent, akár 35 ezer Forintos összegig. A régebbi felhasználóknak is vannak ajánlatok ezen felül, amik közül az aktuálisakat mindig a Promóció fül alatt tudjuk megtekinteni az oldalon.

promóciós 22bet

22bet: jó pár extra funkció, de vannak hiányok is

Kialakítás, felhasználói élmény

Ha egy dolgon még tudnak javítani a 22bet csapatánál, az az oldal kialakítása. Bár a sportfogadási oldalak gyakran esnek abba a hibába, hogy az összes lehetséges adatot és információ egyhelyen és egyszerre akarják közölni, ez nagyon sokszor zavaróan túlzsúfolt oldalakhoz vezet – ami a 22betnél is sajnos előfordul, főként a főoldala esetén.

A navigációt mondjuk ez nem befolyásolja, minden funkciót hamar megtaláltam már első látogatásomkor is, azonban összességében még van mit javítani felhasználóbarát szempontok alapján.

Élő fogadás: a 22bet egyértelmű erőssége

Bár élő közvetítés nem érhető el (ami komoly hiány az oldalon), maga az élő fogadás részleg, ahol jelenleg is futó meccsekre tudunk fogadni, nagyon széleskörű és jól kialakított a 22bet esetén. Rengeteg fogadási piacot láthatunk az aktuális meccsek szinte mindegyikénél – ráadásul a legnépszerűbb opciók, a 1×2 vagy Fölött/Alatt azonnal, majdnem egy kattintással elérhetők.

Mobil applikáció 22bet – fogadás bárhonnan

Ahogy azt szintén a legtöbb nemzetközi fogadóirodáknál megszokhattuk, fogadásainkat nem csak PC-n tehetjük meg, hanem telefonos alkalmazás is segít minket a legjobb játékélmény elérésében. Mind iOS-en, mind Androidon elérhetők az appok, letöltésüket pedig egyenesen az oldalról tudjuk megtenni (csak nyissuk meg a telefonon a böngészőben az oldalt, és kövessük az ottani utasításokat). Az összes funkció szépen fut az alkalmazáson, és jól megtervezett navigáció szempontjából is, de amit én a legjobban értékeltem az az volt, hogy a letöltési útmutató kifejezetten részletes volt és még videósegítséget is biztosítottak hozzá.

Top mobilos funkciók 22bet:

  • Felhasználóbarát kialakítás
  • Könnyű letöltés
  • Tetszetős design

Mobil applikáció 22bet

22bet előnyök és hátrányok: mi szól mellette és ellene?

22bet előnyei:22bet hátrányai:
magas szorzóknincsen élő közvetítés
rengeteg fogadási piac és sportágtúlzsúfolt főoldal
gyors regisztrációa sportfogadáson kívül csak kaszinó van
nagyon sok élő fogadás elérhető

22bet vélemény: látványos erősségek a sportfogadás piacán, de még van fejlődési lehetőség

A 22betről összességében elmondhatjuk, hogy méltó nemzetközi hírnevéhez: egy versenyképes iroda, ami igazán az élő fogadásainak sokszínűségével és magas szorzóival tűnik ki a mezőnyből. Bár van még hova fejlődnie az oldalnak (a cikk írásának idején még hiányzik pl. a jól működő élő közvetítés lehetősége), azonban jelenlegi funkciói és ajánlatai miatt mindenképpen érdemes kipróbálni az oldalt azoknak, akik érdeklődnek a sportfogadás iránt.

Magyarországon elérhető egyéb bukmékerek: