22bet Alternatív Link 2024

Akár 35 000 Ft-os üdvözlőbónusz a 22bet bukmékernél – most végre megtudhatod a legfontosabbakat a fiatal, de feltörekvő sportfogadó irodáról!

Ellenőrizve
22BETHU
Csatlakozás most →
Bónusz és ajánlatok részletei
 • Sportfogadásnál: akár 35 000 Forintig*
 • Kaszinónál: akár 100 000 Forintig*
 • A nap gyűjtőfogadása: 22bet bónusz mindennap*
T&C:

*Az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

Lejárat dátuma: 31-12-2024
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt
22bet ajánlatokBónuszok és promóciók 202422bet promóciós kód
100% a sportfogadásnál akár 35 000 Forintig Igényelje a bónuszt
100% a kaszinónál akár 100 000 Forintig Szerezd meg a bónuszt
A nap gyűjtőfogadása 22bet bónusz mindennap Szerezd meg az ajánlatot
22bet Magyar22bet Alternativ Link 2024
22bet #1 Link #1
22bet #2 Link #2
22bet #3 Link #3
22bet #4 Link #4

Content

22bet Alternatív Link: hogyan lehet regisztrálni a bukméker magyar?

 1. A cikk írása idején 22bet alternatív link nélkül is el lehet érni a 22bet oldalát Magyarországról, így elég csak a keresőbe beírnunk a 22bet szót, és máris a főoldalon találhatjuk magunkat. Amennyiben az oldal mégsem elérhető, a 22bet aktuálisan működő alternatív linkjei és tüköroldalai megtalálhatók egy gyors keresés után; illetve a telefonos alkalmazásban is mindig fellelhetjük a tüköroldalakat.
 2. Az oldal elérése után az lap tetején található Regisztráció feliratra kell kattintanunk.
 3. Itt a felugró ablakban adjuk meg a kért adatokat, illetve fogadjuk el a felhasználási feltételeket.
 4. A fiókunk ezzel készen is áll, azonban a biztonságunk érdekében még néhány dolgot meg kell tennünk az oldalon. A megadott email címünkre küldenek egy igazoló emailt, ezt csekkoljuk, és kattintsunk az igazolásra – így hitelesíthetjük a címünket.
 5. A fogadás megkezdése előtt a személyazonosítást is érdemes elvégezni a Saját Számla fül alá feltöltött hivatalos dokumentumunk másolatával. Ez olyan funkcióknál lesz alapfeltétel, mint pl. a SEPA utalásos kifizetés, így, ha ezeket zökkenőmentesen szeretnénk igénybe venni, akkor végezzük el a személyazonosítást minél hamarabb.
 6. A számlánkra a világoszöld Befizetés gombra kattintva tölthetünk fel pénzt. Számos befizetési módszer közül választhatunk, illetve segítség még itt az is, hogy az oldal automatikusan csak azokat az opciókat mutatja, amik valóban elérhetők a mi régiónkban is.
 7. Most már teljesen kész a profilunk! A főoldalon, illetve az Élő fülre kattintva már el is kezdhetünk nézelődni az éppen aktuális meccsek között – és mehet is az első fogadás a szimpatikusabb szorzókra, illetve akár a hosszútávú stratégiánk kialakítását is elindíthatjuk.

Hogyan lehet regisztrálni a 22bet

Hogyan tudjuk megtalálni a 22bet alternatív linket?

Ahogy említettem korábban is, jelenleg nem szükséges alternatív link a 22bet eléréséhez, azonban ez nem garantált, hogy így is marad a jövőben – számtalan olyan nemzetközi fogadóirodát láttunk már, akinek ilyen-olyan okkal letiltották az oldalának elérését hazánkból. Az alternatív linkek számos helyen elérhetők azonban a weben; ha pedig már letöltöttük a telefonos alkalmazást, ott is megtalálhatjuk a működő tüköroldalakat.

Üdvözlőbónusz minden új felhasználónak a 22bet oldalán

A 22bet egyértelműen nagy hangsúlyt fektetett az üdvözlőbónusz rendszerének kialakítására, és ez meg is látszik az eredményen. Az üdvözlőajánlat egy első befizetéskor jóváírásra kerülő 100%-os bónuszt jelent, amely akár 35 000 forintos értéket is elérhet. Ehhez persze jó pár feltételnek meg kell felelnünk. Ilyen feltétel például, hogy a bónuszösszeg ötszörösét kell megforgatnunk gyűjtőfogadások keretében, illetve, hogy túl alacsony szorzókat sem választhatunk ezeknél: minimum három eseménynek a gyűjtőben 1,40-es odds felett kell lennie.

Minimum befizetésMaximális nyeremény
Sportfogadás bónusz új felhasználóknak320 Ft35 000 Ft

Egyéb bónuszok és promóciós ajánlatok a 22bet oldalán

A 22bet oldalának bónuszrendszere nem merül ki az üdvözlőbónusz lehetőségével: folyamatosan frissülő promóciós ajánlatokat találhatunk az oldalon, amikkel érdemes megismerkedni azoknak, akik hosszabb távon szeretnék használni az oldalt. A Péntek Újratöltve ajánlat például kifejezetten népszerű az oldalon, de a napi gyűjtőfogadás is tartogat izgalmas ajánlatokat a játékosok számára.

Üdvözlőbónusz 22bet

Gyakori kérdések a 22bet használatával kapcsolatban – most megválaszolva

Legálisan elérhető a 22bet oldala Magyarországról?

A 22bet Cipruson bejegyzett anyacéggel rendelkezik, míg működési engedélye a curaçaói hatóságoktól származik. Ez meglehetősen zavarosnak tűnhet első blikkre, azonban a nemzetközi sportfogadási piacon meglehetősen bevett szokásnak számít már – ez ugyanis legális működési engedélynek számít széles körben. A szabályozások természetesen bármikor változhatnak, így fontos képben lenni az aktuális rendelkezésekkel, azonban jelenleg minden szükséges engedéllyel rendelkezik az oldal.

Hol találom meg a 22bet mobil alkalmazását?

Rögtön a 22bet oldalán. A telefonunk böngészőjéből nyissuk meg az oldalt, majd a lap aljára görgetve megtalálhatjuk az iOS és az Android alkalmazás letöltési linkjét és útmutatóját is. Ez az oldalon egészen részletesen le van írva, és még egy kis videóval is demonstrálják, hogy tényleg mindenki könnyedén le tudja tölteni az appot, és így szinte bárhonnan és bármikor fogadhasson.

Mennyi ideig tart a 22bet regisztráció?

A fiók elkészítése mindössze néhány percet vesz igénybe, utána az extra adatokat és a személyazonosítási folyamatot akár később is elvégezhetjük, ha éppen nincs rá időnk most.

A 22bet rendelkezik magyar nyelvű felülettel?

Igen, a 22bet teljes oldala magyar nyelven olvasható. Ha Magyarországról nyitjuk meg az oldalt, akkor rögtön a magyar oldalon kell, hogy találjuk magunkat – ha ez véletlenül nem így történik (mert mondjuk VPN-t használunk) akkor a jobb felső sarokban bármikor át tudjuk állítani a nyelvi beállításokat.

Milyen sportokra lehet fogadni az oldalon?

Ha a 22betnek egy dolgot kellene választania, amire igazán büszke lehet, akkor a sportfelhozatala lehet az egyértelmű válasz. A legnépszerűbb sportok mindegyike elérhető számos bajnoksággal: labdarúgás, kosárlabda, jégkorong, motorsportok, tenisz, lóversenyek, rugby vagy amerikai foci is mindig nagy választékban elérhető. Az esport szekció is erős az oldalon, rengeteg fogadást ajánlanak erre is a bukmékernél.

Nem szeretek bankkártyával fizetni fogadáskor – van más befizetési opció is?

A 22bet rengeteg fizetési opciót biztosít a felhasználóknak. Persze ez régiónként eltérő lehet, de a hazánkból elérhető lehetőségek is nagyon széleskörűek: bank- vagy hitelkártya (Visa és Mastercard is működik), elektronikus pénztárcák, banki utalások és akár kriptopénzek is szóba jöhetnek az oldalon. A teljes listát mindenképpen érdemes megtekinteni az oldalon, hogy megtaláljuk a számunkra legkedvezőbbet.

Mire jó a 22bet alternatív link?

A cikk írásának idején a 22bet oldala elérhető simán a főoldalán keresztül, azonban ez a gyakran változó szabályozások miatt nem mindig lehet így. Az alternatív linkek és tüköroldalak biztosítják az oldal zökkenőmentes elérését még akkor is, ha valami okból kifolyólag az oldal nem nyitható meg a hagyományos útvonalon.

Van élő fogadásra lehetőség az oldalon?

Van bizony – egészen sok lehetőség van az élő fogadásra. Már a főoldalon bőven láthatunk jelenleg folyó mérkőzéseket, de az Élő fülre kattintva a teljes szelekciót elérhetjük. Az oldal természetesen felhívja azért a figyelmünket arra, hogy a statisztikákat tekintve a teljes játékidőre tett fogadások gyakrabban jönnek be, mint azok, amik a meccs csak egy bizonyos részére lettek megtéve – ez azonban nem jelenti azt, hogy az élő fogadás ne lenne egy nagyon izgalmas fogadási forma.

A 22bet belépés jó a kaszinóhoz és a sportfogadáshoz is?

Igen, az oldalra bőven elég egyszer regisztrálni: a 22bet belépés jó a sportfogadáshoz és a kaszinóhoz is.

Hol érhetem el az ügyfélszolgálatot probléma vagy kérdés esetén?

Egy kicsivel lentebb a pontos elérhetőségeket is összegyűjtöttem egy táblázatban, de hogy itt is röviden elmondjam: élő chaten vagy emailen lehet kapcsolatba lépni az oldal munkatársaival, illetve visszahívást is lehet tőlük kérni.

Van minimum befizetési összeg az oldalon?

Van, de ez befizetési formától függ. Más a limit a bankkártyás fizetésnél, mint mondjuk a kriptopénzeknél, ezért a pontos korlátról mindenképpen érdemes tudakozódni az oldalon, mert változhat még akár egy kategórián belül is.

Sportfogadás a 22bet magyar oldalán: labdarúgás szép számmal

Sportok, sportok mindenhol: a 22bet sportfelhozatala tényleg nagyon szép számmal képvisel sportokat a földgolyó minden oldaláról. Labdarúgás, tenisz, Forma-1 és egyéb motorsportok, kosárlabda, lóversenyek, jégkorong, baseball vagy amerikai foci – és ez még mindig csak ez kis ízelítő az elérhető sportok közül. A 22bet bukméker nem régóta működik, de a sportfelhozatalunk már így is ott van a legjobbak között.

Oddsok és limitek

A 22bet még egy dolgot mindenképpen előnyként emelhet ki: a szorzók, az oddsok a legtöbb esetben kifejezetten felhasználóbarát képet mutatnak. Persze, ez néhány sportnál kevésbé jelenik meg, azonban ezeket véleményem szerint bőven túlsúlyozzák azok, ahol viszont az oldal tényleg magas szorzókkal dolgozik. Limitek is vannak az oldalon, ezek azonban olyan magasságban lettek meghúzva (főleg az európai vagy világversenyek esetén), hogy azzal az átlag felhasználónak viszonylag keveset kell foglalkoznia.

22bet Kaszinó: regisztrációs

22bet kaszinó: folyamatosan frissülő kínálat

A 22bet magyar oldalán is elérhető online kaszinó: blackjack, rulett és baccarat van nagy választékban. Azt mondjuk el kell ismerni, hogy a sportfogadáshoz képest a kaszinó meglehetősen el van maradva – mind felhasználó élmény, mind felhozatal szempontjából.

Fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

Hogyan tudok befizetni a számlámra?

A 22bet az egyik legszélesebb körű fizetési lehetőséget biztosítja a nemzetközi fogadási piacon. Nem csak, hogy hagyományos bankkártyás lehetőséget tesznek lehetővé, de akár e-tárcákkal és kriptopénzek széles választékával is feltölthetjük a számlánkat.

Fizetési formákMinimum befizetés összegeFizetés költsége
bank- és hitelkártyaVISA, Mastercard250 Ftingyenes
elektronikus tárcákpl. Skrillkb. 715 Ftingyenes
online fizetési opciókpl. Netellerkb. 1790 Ftingyenes
kriptopénzekpl. bitcoin, litecoin, monero és még sok másváltozóingyenes

Milyen fizetési lehetőségek vannak a kifizetéskor?

Fizetési formákMinimum kifizetés összegeFizetés költsége
bank- és hitelkártya, SEPA utalásVISA, Mastercardkb. 17 ezeringyenes
elektronikus tárcákpl. Skrillkb. 715 Ftingyenes
online fizetési opciókpl. Netellerkb. 1790 Ftingyenes
kriptopénzekpl. bitcoin, litecoin, monero és még sok másváltozóingyenes

Milyen fizetési lehetőségek vannak a kifizetéskor

Ügyfélszolgálat – chat, email, és visszahívás

A 22bet munkatársait kérdés vagy probléma esetén többféleképpen érhetjük el. Sajnos közvetlen telefonszámot nem biztosít az oldal a felhasználók számára (ami azért sok ember számára problémás lehet), azonban az élő chat funkció, az email és a visszahívás kérése biztosít alternatívákat az játékosok számára.

élő chata honlap jobb alsó sarkából lehet megnyitni a chatablakot, itt írhatjuk meg kérdésünket
emaila profilunkba lépve a Kérdés az adminisztrátorhoz fülre kattintva írhatunk üzenetet, erre a válasz majd a regisztrációkor megadott email címünkre fog érkezni
visszahívásvisszahívást lekönnyebben a telefonos appon tudunk kérni: a bal oldali menőben kattintsunk az Ügyféltámogatás szekcióra, majd ott a Visszahívás kérésére

22bet Mobil Alkalmazás: regisztrációs útmutató a mobilos belépéshez

 1. A telefonos alkalmazáson keresztüli regisztrációhoz először is le kell töltenünk az alkalmazást a készülékünkre. Ezt ne keressük a Play Store-ban például: mindenképpen a 22bet oldalán keresztül kell ezt letöltenünk. Első lépésként ezt nyissuk meg a telefonunk böngészőjében.
 2. A 22bet oldalának aljára görgetve találhatjuk meg a letöltési linkeket: iOS és Android lehetőségek vannak. Válasszuk ki az általunk használt rendszert.
 3. A letöltési útmutatót követve töltsük le az APK fájlt, majd telepítsük telefonunkra. Néhány másodpercen belül már a készülékünk képernyőjén találhatjuk a 22bet ikonját.
 4. Az alkalmazást megnyitva a Regisztráció gombot a baloldalon található menüben lelhetjük meg. Itt adjuk meg az összes szükséges adatot (ezek ugyanazok az adatok, amiket az asztali verzióban is meg kellene adnunk): név, email, tartózkodási hely, jelszó.
 5. A profilunk ezután készen is áll – később a hiányzó, extra adatokat még érdemes hozzáadni, illetve a személyazonosítást is szükséges lehet elvégezni bizonyos fizetési opciók eléréséhez.
 6. A mobil appban ezután már körül is nézhetünk, hogy mi merre van. A baloldalról kihúzható menüben szépen összegyűjtöttek minden lényeges funkciót: élő fogadások, közvetítések, ügyfélszolgálat, a korábbi fogadások megtekintése és még sok más. A főoldalon ezenfelül mindig láthatjuk az aktuális mérkőzéseket, amikre akár néhány koppintással meg is tehetjük a fogadásunkat, vagy az adott mérkőzést és fogadási piacot hozzáadhatjuk gyűjtőfogadásainkhoz.

22bet Kaszinó: regisztrációs útmutató a kaszinóba való belépéshez

 1. Ha már regisztráltunk korábban a 22bet oldalára, és tudjuk is belépési azonosítónkat, akkor nagyon egyszerű helyzetben vagyunk: a sportfogadáshoz használt fiókunk ugyanis a kaszinóhoz is tökéletes, ehhez külön regisztráció nem szükséges.
 2. Ha még nem regisztráltunk, és a kaszinót szeretnénk használni a 22bet magyar oldalán, akkor a honlapra lépve a zöld Regisztráció gombra kattintva tudunk új fiókot létrehozni a 22betnél. Itt automatikusan megnyílik a regisztrációs felület, ahol a szükséges adatokat megadva el is készíthetjük a profilunkat.
 3. Ha pedig kész a profilunk, akkor meg is tehetjük első befizetésünket – ami azért igazán fontos, mert itt tudjuk igényelni az üdvözlőbónuszunkat is. Ha a kaszinó bónuszát szeretnénk igénybe venni, akkor az első befizetésnél válasszuk ezt ki, majd a számunkra legmegfelelőbb fizetési móddal töltsük fel számlánkat. Ezt követően a bónusz automatikusan jóváírásra kerül a számlánkon – és már mehet is a szerencsejáték.

Legfontosabb tudnivalók a 22bet kaszinó üdvözlőbónuszával kapcsolatban

Bónusz fajtájaelső befizetési bónusz új felhasználóknak
Maximális nyeremény limit100 000 Ft
Minimum befizetés a bónusz igénybevételéhez320 Ft

22bet Végső Értékelés: széleskörű bukméker új felhasználóknak és rutinosabbaknak is

A 22bet online bukméker és kaszinó hazánkban egyre nagyobb követőtáborral rendelkezik, a magyar felhasználók száma szépen gyarapodott a közelmúltban. Az oldalt áttekintve és alaposan kipróbálva pedig egyértelműen látszik is, hogy miért van ez: az oldal, bár még fiatalnak számít sok más irodához képest, figyelemreméltó szolgáltatást tud nyújtani azoknak, akik a sportfogadás világában szeretnének elmélyedni. Az elérhető sportok száma, a változatos fizetési opciók, az élő fogadások lehetősége mind-mind az oldal mellett szólnak.

És természetesen van még hol fejlődniük, ez kétségtelen – hiányoznak olyan extra funkciók az oldalról, amik máshol már elérhetők (pl. jól kiépített élő közvetítés rendszere), illetve a sportfogadáson kívüli részlegek még eléggé alulfejlettek. Azonban ezen hiányok mellett is egy megbízható, élvezetes irodának bizonyul a 22bet – ami már most erős játékosnak számít a piacon.