Nemzeti Bajnokság I Fogadás: mérkőzések, esélyek, győztes

Az NBI-es meccseket a tavalyi félbeszakított, majd újraindított szezon után minden focirajongó lelkesen várta Magyarországon is. Ehhez pedig egyre többeknek tartozik hozzá a Nemzeti Bajnokság fogadás is – nézzük is meg, hogy ezt idén mely online sportfogadási oldalakon tudjuk megtenni.

Nemzeti Bajnokság I Fogadás: a legjobb sportfogadás ajánlatok 2021

Sportfogadási oldalakBónuszok és promóciók 2024Regisztráljon linkeket

1xbet

30500 Ft-ig

BETMAX

Unibet

20 000 FT

MUTASSA A KÓDOT

22bet

35000 Ft-ig

Igényelje a bónuszt

Nemzeti Bajnokság Fogadás

Nemzeti Bajnokság Fogadás: hol tudunk fogadni az NBI-es mérkőzésekre?

Online sportfogadási lehetőségekből idén sem lesz hiány, hiszen számos nemzetközi iroda platformját használhatjuk az NBI-es fogadások esetén is. Most tekintsük is át gyorsan, hogy pontosan milyen oldalakon tudjuk megtenni fogadásainkat – no meg, hogy találunk-e esetleg speciális promóciókat és egyéb szuper ajánlatokat a fogadásainkhoz.

Az Unibet felhozatala az NBI-es meccsekre

Az Unibet szintén jó pár év tapasztalatával képviseli magát a Nemzeti Bajnokság fogadás piacon, így itt is rengeteg fogadási lehetőséget láthatunk általában az NBI-es meccsek előtt és alatt is. Külön ajánlat itt nincs minden esetben, azonban már rögtön egy 20 ezer Ft-os üdvözlőbónuszt biztosítanak az új felhasználóknak. Az Unibet oldala egyébként megbízhatóságáról és a minőségi fogadási élményről híres, így mindenképpen jó választás lehet az NBI-es fogadás esetében.

22bet: mikre fogadhatunk az NBI online foci fogadás esetén?

Ha igazán magas szorzókat keresünk, akkor a 22bet online sportfogadás oldalt mindig érdemes lehet alaposan lecsekkolni. A platform ugyanis – bár jóval fiatalabb a fentebb említett másik két oldalnál – magas oddsokkal és egészen sok promócióval várja a játékosokat az NBI-es meccsek ideje alatt is. Az üdvözlőbónusz itt még magasabb: akár 35 000 Ft-os befizetési bónuszban részesülhetnek a sportfogadást kedvelők (a megforgatási és felhasználási követelmények teljesítése mellett).

1xbet fogadási ajánlatok

A 1xbet egy másik jó választás lehet a NBI-es fogadások megtételére, hiszen a rendkívül széles sport- és bajnokságfelhozatalban itt is helyett kaptak a magyar bajnokság mérkőzései. A fogadás mellett ráadásul az élő fogadás és közvetítés is erős érvként szólnak az oldal mellett. Külön az NBI-es meccsekre általában itt sincsen speciális ajánlat (ha csak nem valami különleges eseményről van szó), azonban az új felhasználók itt is rögtön üdvözlőbónusz ajánlattal kezdhetnek. Ez a 1xbet oldalán 30 500 Ft-os összegű első befizetési bónusz szokott lenni.

Nemzeti Bajnokság fogadás esélyek és a legjobb sportfogadási oldalak

Top 3 bajnok aspiráns a szezon előtt – a bukmékerek szerint

  • Ferencváros FC
  • Fehérvár
  • Honvéd

Ki nyeri meg az NBI-et idén? Nemzeti Bajnokság fogadás trükkök

A Ferencváros egyértelmű favoritja a 2020-2021-es szezonnak is, így az újabb címvédés egyáltalán nem okozna nagy meglepetést a zöld-fehérek esetében. Ennek ellenére ez az egyértelmű favorit helyzet az NBI esetén kifejezetten érdekes helyzeteket teremthet, hiszen a bukmékerek is ennek tudatában állapítják meg majd az adott szorzókat.

Vajon lesz trónfosztás vagy továbbra is védi a címét a Fradi?

Nehéz előre megjósolni, hogy melyik csapat lehet az, aki esetleg felveheti majd a versenyt a zöld-fehérekkel. A legtöbb Nemzeti Bajnokság győztes fogadás azonban a Fradi mellett például a Fehérvár és a Honvéd csapatát is erősnek tartja, szóval az ő meccseiket is izgatottan várhatjuk.

Hol vannak a legjobb szorzók az NBI esetén?

Mivel nagyon nagy a választék az online sportfogadásban, ezért minden meccs előtt érdemes felmérni, hogy az adott mérkőzésre melyik oldal éppen milyen szorzókat ajánl. Összességében a 22bet és a 1xbet a két oldal, ami igazán magas szorzókról híres.

Mire tudunk fogadni az NBI-es mérkőzések esetén?

A Nemzeti Bajnokság fogadás esetén a legtöbbször a teljes játékidőre leadott fogadások hozzák a legjobb szorzókat. Emellett azonban természetesen más fogadási piacok is elérhetők a szerencsejáték iránt érdeklődők számára, pl. a gólok száma és a gólszerzők is.

Vannak speciális ajánlatok az NBI-es meccsek esetén?

A speciális ajánlatokat mindig érdemes a meccsek előtt megtekinteni. Több olyan oldal is van, ami a különösen nagy izgalmat jelentő meccsek előtt ingyenes fogadással vagy megerősített szorzó ajánlatokkal áll elő.

Top 3 fogadási lehetőség

  • Korai kifizetés 2 gólos vezetés esetén a Unibet-től
  • Magas oddsok a 22bet és a 1xbet oldalán is
  • Befizetési bónusz és extra promóciók az Unibet fogadási oldaltól

Nemzeti Bajnokság 2020

Legfontosabb tudnivalók

Mi a végső győztes fogadás az NBI 2020-2021-es szezonja esetén?

A végső fogadás a legtöbb sport esetén arra utal, hogy a szezon elején szerintünk ki fogja bezsebelni a bajnokságot. Itt a tavalyi szezont alapul véve, illetve a szezon előtti híreket figyelve remek tippjeink lehetnek a Nemzeti Bajnokság esélyek megsaccolására.

Ki fogja megnyerni a Nemzeti Bajnokság 2020-2021-es szezonját?

A legtöbb bukméker oldal a szezon elején a Ferencváros újabb címvédést jósolta meg, azonban biztos, hogy izgalmakban teli szezon lesz az idei is.

Hogyan tudunk fogadni az NBI idei meccseire?

A NBI-es meccsekre való fogadásra idén is több lehetőségünk van. Egy online sportfogadási irodához való beregisztrálás a legegyszerűbb módja a fogadások megtételének. Ezeken az oldalakon könnyedén tudunk fogadni, és széles sportkínálat között válogathatunk.

Hol lehet fogadni a labdarúgó Nemzeti Bajnokság győztes csapatra?

Az online sportfogadás Magyarországon is elérhető oldalai között van pl. a Betonred, az Unibet, a 22bet és a 1xbet oldala. Ezek mindegyikén van lehetőségünk arra, hogy megtegyük fogadásainkat az NBI összes mérkőzésére.

Vannak valahol ingyenes fogadások az NBI-es meccsekre?

Nem feltétlenül mindig elérhető az ingyenes fogadások ajánlat, de az összes fent említett oldalon érdemes gyakran ellenőrizni a promóciós ajánlatokat. Különösen a nagy érdeklődést generáló derbik (pl. Fradi és Újpest meccsek) esetén szoktak különböző extra ajánlatokkal is megjelenni az oldalak.

Mettől meddig tart a Nemzeti Bajnokság 2020-2021-es szezonja?

Az NBI-es szezon idén augusztus 15-én startolt el és 2021. május 15-éig tart az eredeti tervek alapján.

Izgalmas szezon lesz az idei is

Egyértelműen izgalmas szezon lesz az NBI 2020-2021-es idénye is. A Fradi BL szereplése mellett a bajnokságon belül is izgalmas összecsapásokra számíthatunk. Az újonnan feljutott MTK és a Budafoki MTE meccsei is érdekesek lehetnek a szurkolók számára. A mérkőzések mellett pedig a Nemzeti Bajnokság fogadás is rengeteg érdekességet rejthet magában. Ez főleg igaz akkor, ha kihasználjuk azokat az extra ajánlatokat, amelyeket a sportfogadási oldalak az online foci fogadás részére tesznek lehetővé. Ameddig rúgják a labdát, a rajongók izgulni fognak – a fogadások körüli extra élmény pedig minden esetben csak még izgalmasabbá teszik a meccset.

Utolsó frissítés : Július 2024