LVBet promóciós kód 2021 * BEST20 *

Nemcsak, hogy új online kaszinó érhető el a magyar játékosoknak, az LVBet promóciós kód segítségével még remek bónuszokat is bezsebelhetünk az oldalon. Lássuk is, hogy pontosan milyen promóciókat is jelenti ez, illetve, hogy hogyan tudunk regisztrálni a honlapon.

Ellenőrizve
300 000 HUF
BEST20
Csatlakozás most →
Bónusz és ajánlatok részletei
LVBet üdvözlőbónusz: akár 300 000 HUF  
Lejárat dátuma: 31-12-2021
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt

LVBet promóciós kód ajánlat az online kaszinóhoz

AjánlatokBónuszok és promóciók 2021LVBet promóciós kód
LVBet üdvözlőbónusz akár 300 ezer forintos befizetési bónusz BEST20
LVBet üdvözlő ajánlat akár összesen 1000 ingyen pörgetés változatos játékokra BEST20
Változatos feltöltési visszafizetési és ingyen pörgetés bónuszok BEST20

Milyen LVBet promóciós kód érhető el -ben?

Kattints a fenti gombra, hogy azonnal megszerezhesd az LVBet promóciós kód aktuálisan működő verzióját!

Az LVBet kaszinó oldal igazán erős üdvözlő bónusszal állt elő az újonnan regisztrált felhasználóknak. Összesen akár 300 ezer forintos bónuszt és akár 1000 ingyen pörgetést is tudunk szerezni. Ezek négy részletben szerezhetők meg: az első, a második, a harmadik és még a negyedik befizetés után is szerezhetünk újabb és újabb bónuszokat. Az első befizetést követően 60 ezer maximumig lehet 100%-os bónuszt és 200 ingyen pörgetést szerezni. A második után ez 50%-os bónuszt jelent szintén 60 ezer forintos értékig. A harmadik akár 125 ezer nyereményt is hozhat a házhoz, azonban ez már egy alacsonyabb, 25%-os bónuszt jelent. A negyedik befizetéssel csak 30 ezer forintot nyerhetünk, azonban ez egy 200%-os bónusz.

Arra azért érdemes figyelni, hogy az ingyenes pörgetések száma a befizetett összeg függvényében változik. Ahhoz, hogy a maximális ingyenes pörgetéseket szerezzük meg az LVBet promóciós kód segítségével, mindenképpen ellenőrizzük, hogy az adott szinten mekkora a befizetési kötelezettség. A legtöbb esetben egyébként a minimum befizetés 3000 Ft szokott lenni, azonban, ha több IP-t szeretnénk megszerezni, akkor ennél magasabb összeggel kell feltöltenünk a számlánkat.

LVBet promóciós kód

Hogyan lehet megszerezni az LVBet promóciós kód bónuszait?

Az LVBet promóciós kód segítségével történő regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe, ezért nem kell aggódnunk, hogy túl bonyolult dologról lenne szó.

 1. Elsőként készítsünk számlát az oldalon! Ehhez kattintsunk a Regisztráció gombra, amelyet az oldal felső sávjában találhatunk.
 2. A regisztrációs felületen töltsük ki a szükséges adatokat: email, felhasználónév, jelszó. Ha van promóciós kódunk, azt is mindenképpen itt adjuk meg a megfelelő mező kitöltésével. Ne felejtsük el elolvasni és elfogadni a felhasználási feltételeket!
 3. A regisztráció után válasszuk meg az üdvözlőbónuszunkat, majd végezzük el az ehhez szükséges összegű befizetést. (Érdemes lecsekkolni, hogy az egyes befizetésekhez mekkora összeget érdemes befizetni, hogy kimaxoljuk a bezsebelhető bónuszokat.)
 4. A számlánkat többféle úton is fel tudjuk tölteni. Választhatunk bankkártyás befizetést, de jó pár e-pénztárca és online fizetési felület is elérhető.
 5. Ezt követően pedig irány a kaszinó! Játszunk a bónuszban megjelölt játékokkal, és ha a szerencse is mellettünk áll, zsebeljük be a legjobb bónuszokat.

Hogyan tudjuk megtenni az első LVBet fogadásunkat?

A fogadások megtétele nagyon egyszerűen zajlik az oldalon: a játékokon belül logikusan láthatjuk, hogy pontosan hogyan tudunk egy-egy nyerőgép vagy kártyajáték esetén megtenni fogadásainkat, tétjeinket. Néhány jó tanácsot, azért összegyűjtöttünk, amik főleg a kezdő szerencsejátékosokat érdekelhetik.

Hibák, amiket kezdőként messziről kerüljünk el az LVBet online kaszinó oldalán:

 • Amennyiben egy bónuszt szeretnék kihasználni, mindenképpen nézzük meg, hogy mely játékokon lehet a megforgatási követelményeket teljesíteni. Ezt érdemes mind az ingyen pörgetések, mind a befizetések után szerezhető bónuszoknál megtekinteni.
 • Ismerjük a limitjeinket! A szerencsejáték alapszabálya, hogy csak annyit szabad kockáztatnunk, amekkora összegnek elvesztése még nem okoz problémát mindennapi életünkben. Ezt érdemes a játék során mindig észben tartanunk.
 • Ne felejtsünk el fiókot regisztrálni mielőtt bármilyen játékkal akarnánk játszani. Új felhasználóként fiókot kell készítenünk, amelyet a Regisztráció gombra kattintva tudunk megtenni néhány alap adat megadásával. Erre azért is van szükség, hogy elfogadjuk a felhasználási feltételeket, illetve, hogy igazoljuk, már elmúltunk 18 évesek.

regisztrációs

Hogyan tudjuk felvenni a nyereményeinket az LVBet magyar oldalán?

Az LV Bet fizetési módok széles választékának köszönhetően is erős opciónak számít a nemzetközi szerencsejáték piacon. A már megszokott bank- és hitelkártyás fizetési lehetőség mellett ugyanis könnyedén fel tudjuk tölteni számlánkat és ki tudjuk venni nyereményeinket e-pénztárcák segítségével is. Az online fizetési szolgáltatások tekintetében is nagy a választék (pl. elérhető a Neteller vagy a Skrill is az oldalon), ami az én szememben kifejezetten nagy pozitívum volt.

Amennyiben bármilyen LVBet promóciós kód segítségével szeretnénk bónuszhoz jutni, ne feledjük, hogy a megforgatási követelmények mindegyikét teljesítsük mielőtt ki szeretnénk venni a nyereményeinket. Minden bónusz esetén részletesen meg vannak adva azok a feltételek, amelyeket teljesítenünk kell. (Ez általában pl. az, hogy pontosan a bónusz összeg hányszorosát kell megforgatnunk, vagy hogy éppen mely játékok esetében lehet felhasználni a bónuszt.)

A legtöbb esetben az oldal nem számít fel a pénzfelvétel után jutalékot, ami kifejezetten jó hír lehet sok játékos számára. A minimum összeg, amit ki tudunk egyszerre utalni számlánkról, módszerenként változhat, így ezt érdemes még azelőtt ellenőrizni, hogy elkezdenénk a pénzfelvétel folyamatát.

A legfontosabb fizetési lehetőségeket itt szedtem össze az érdeklődőknek:

 • Visa és Mastercardos bank- és hitelkártya
 • Neteller, Skrill, Sofort, Trustly és egyéb e-pénztárcák
 • paysafecard

A legfontosabb tudnivalók: LVBet GYIK

1. Az LVBet promóciós kód minden új felhasználó számára elérhető?

Igen, amennyiben még nem regisztráltunk felhasználói fiókot az LVBet oldalán korábban, akkor minden magyar játékos számára elérhető ez a bónusz. A promóciós kóddal remek ajánlatokban részesülhetünk, pl. az akár 300 ezer forintos befizetési bónuszban. Szerintem mindenképpen érdemes ezt igénybe vennünk, ha most kezdünk el az oldalon játszani.

2. Hogyan lehet pénzt feltölteni a számlánkra?

A számlánk feltöltésére és a nyereményeink felvételére is többféle lehetőséget biztosít az LVBet magyar oldala. Valószínűleg sokan fogják majd a bankkártyás megoldást használni (itt mind Visa, mind Mastercard kártyákat elfogad az oldal). Ezen felül elérhető még számos olyan online fizetési szolgálat, mint a Neteller, a Skrill vagy a Trustly, illetve a paysafecard is népszerű szokott lenni sok játékos körében. A legtöbb esetben a minimum befizetés 2000 Ft-os összegben van meghatározva. Azoknál a bónuszoknál, ahol a promóció befizetéshez kötött, érdemes mindig leellenőrizni, hogy pontos mekkora összeg felett tudjuk igényelni az ajánlatot.

3. Kihez tudok fordulni, ha valamilyen problémába ütköznék, vagy ha valamit nem értek az oldalon?

Az LVBet oldala természetesen rendelkezik ügyfélszolgálattal – napjainkban egy nemzetközi fogadó iroda sem teheti meg, hogy ne biztosítson erre lehetőséget a játékosainak. Az LVBet online kaszinó esetében az ügyfélszolgálat munkatársait elérhetjük az élő chat segítségével angol, német és lengyel nyelven reggel 8 és este 11 között. Egy nemzetközi telefonszám, illetve egy e-mailes elérhetőség is a rendelkezésünkre áll, amennyiben nem szeretnénk a chat funkciót használni.

4. Miért kell fiókot létrehozni az oldalon ahhoz, hogy játszani tudjak? Ez mindenkinek kötelező?

Mielőtt bármelyik játékkal elkezdenénk játszani, szükséges lesz egy felhasználói fiók létrehozása. Ennek egyszerű oka van: a regisztráció során kell elfogadnunk a felhasználási feltételeket, illetve ekkor kell azt is bejelölnünk, hogy betöltöttük 18. életévünket. Azonban aggodalomra nincs ok: az LVBet regisztráció tényleg mindössze néhány percet vesz igénybe, hiszen csak néhány alapvető adatunkat kell megadnunk az oldal számára.

5. Az ingyenes pörgetéseket bármelyik játékon fel tudjuk használni?

Nem, az ingyenes pörgetések a legtöbb promóció esetén csak a megadott játékoknál használhatók fel. Ez mindig meg van adva a bónuszok leírása során, így ezeket érdemes elolvasni (illetve annak is érdemes mindig utánanézni, hogy pontosan mik a megforgatási követelmények egy ajánlat esetén). Amennyiben valamilyen LVBet promóciós kód segítségével szeretnénk bónuszhoz jutni, abban az esetben se felejtkezzünk el erről.

6. Élő kaszinó is van az LVBet oldalán?

Igen, az LVBet magyar oldalán élő kaszinó részleggel is találkozhatnak a játékosok. Ezt mindenképpen érdemes megnézni, ha szeretnénk valós időben játszani változatos kártyajátékokkal vagy éppen egy izgalmas rulettasztal mellett. A blackjack, a rulett, a baccarat és a különböző pókerjátszmák mellett olyan kedvelt játékok is elérhetők, mint mondjuk Monopoly Live vagy a Football Studio.

7. Csak kaszinós játékokat érhetek el vagy van lehetőség LVBet sportfogadás megtételére is?

Az LVBet online kaszinóban jelenleg nincs LVBet sportfogadás lehetőség. Amennyiben mindenképpen valamelyik kedvenc meccsünkre szeretnénk fogadásokat megtenni, érdemes lehet egy másik online szerencsejáték oldalon is körülnézni. Ehhez a bejegyzés végén gyűjtöttünk néhány alternatív lehetőséget, hiszen vannak olyan oldalak is bőven a nemzetközi fogadó irodák között, akik egyszerre biztosítják a kaszinós játékok széles felhozatalát és a kedvence meccseink fogadási piacait.

Milyen egyéb LVBet promóció és bónusz érhető el?

Ahogy már fentebb is említettem többször, az LVBet promóciós kód beírásával minden új felhasználó az LVBet üdvözlő bónusz felhasználására jogosult. Ezt könnyedén ki tudjuk majd választani a regisztrációt követően. Igénylése így meglehetősen egyszerű, az ingyenes pörgetések ráadásul teljesen automatikusan jóváírásra is kerülnek a számlánkon az első befizetést követően.

LVBet promóció és bónusz

Az üdvözlő ajánlat részeként összesen akár 300 ezer forintos bónuszban is részesülhetünk mint új játékosok, illetve ha ügyesen használjuk ki a bónusz egyéb lehetőségeit, akkor akár 1000 ingyen pörgetéshez is juthatunk. Az üdvözlő ajánlat minden esetben befizetéshez kötött, azonban jó hír, hogy nem csak az első befizetést követően részesülünk bónuszban, hanem a teljes csomag az első négy befizetés során van szétosztva. Ez azt jelenti, hogy az első és második befizetés után akár 60 ezer forintos bónuszt is szerezhetünk, előbbinél egy 100%, míg utóbbinál egy 50 százalékos bónusz keretében. Ezeknél ráadásul 200 ingyen pörgetést is bezsebelhetünk, amennyiben valamennyivel magasabb befizetést végzünk el. A harmadik befizetés csak 25%-os bónuszt jelent, itt azonban akár 125 ezer forintot is nyerhetünk, és 500 IP-t. A végső, azaz negyedik befizetés esetén pedig, bár maximálisan csak 30 ezer forintot tudunk nyerni, maga a bónusz 200%-os befizetési jutalmat jelent.

Az üdvözlő bónusz azonban korántsem az egyetlen ajánlat, amit friss felhasználóként elérhetünk az oldalon. A folyamatosan frissülő új ajánlatokról mind a honlapon, mind hírlevél formájában is értesülhetünk. Ez különösen hasznos szerintem, hiszen tényleg gyakran vannak különböző bónusz ajánlatok az LVBet kaszinó esetében is. Ilyenek például a változatos pénzvisszafizetési ajánlatok, amelyben veszteségeink egy bizonyos százalékát nyerhetjük vissza bónusz formájában, vagy éppen az újratöltéses vagy egyéb ingyen pörgetéseket biztosító ajánlatok rendszere.

Sajnos külön LV Bet mobil applikáció még nincsen, ezért külön mobilos ajánlatokat egyelőre még nem ajánl az oldal.

Az LVBet promóciós kód nem működik. Mi tévő legyek?

Bár én magam még nem találkoztam személyes tapasztalatom során azzal, hogy az LVBet promóciós kód ne működött volna, azonban természetesen ilyen bármikor előfordulhat. Itt összegyűjtöttem néhány jó tanácsot arra az esetre, ha esetleg valamilyen problémába ütköznénk a kód felhasználása során.

Mit tegyünk, ha továbbra sem működik az LVBet promóciós kód?

– Elsőként mindig ellenőrizzük, hogy helyesen írtuk-e be az LVBet bónusz kód aktuálisan elérhető verzióját. Jó ötlet lehet, ha kimásoljuk, majd beillesztjük ezt a kódot, így ugyanis el tudjuk kerülni, hogy véletlenül elgépeljük ezt.

– Ellenőrizzük, hogy az éppen aktuálisan működő kódot használjuk-e. Könnyen előfordulhat az is, hogy egy régebbi kód segítségével próbáljuk igénybe venni az ajánlatot. Érdemes lehet a keresés során a kód mellé az aktuális évet és akár hónapot is beírni, hogy biztosan a megfelelő eredményt kapjuk.

– Ha a fentebb említett jó tanácsok továbbra sem segítettek a probléma megoldásában, akkor mindenképpen jó ötlet lehet, ha felkeressük az LVBet ügyfélszolgálatát. Az LVBet ügyfélszolgálattal személy szerint nekem jó tapasztalataim voltak, hiszen gyorsan és könnyen el lehet őket érni az élő chat segítségével. Ha az LVBet bónusz kód körül akad problémánk, akkor is nyugodtan felkereshetjük őket.

Milyen más online kaszinót tudok használni magyar játékosként?

22bet

A 22bet, bár sokban hasonlít az LVBet online kaszinóhoz és általában a nemzetközi szerencsejáték piac szereplőihez, jó pár különbséget is mutat. Itt az online kaszinó funkció jóval limitáltabb, azonban ezt könnyen kárpótolhatja sokak számára az, hogy itt sportfogadásra is van lehetőségünk. A sportok tekintetében pedig különösen jó a felhozatal és a szorzók is versenyképesnek számítanak a piacon. Az oldalt az üdvözlőbónuszért is érdemes lehet meglátogatni a magyar felhasználók számára, hiszen itt is külön ajánlatokat találhatunk mind a kaszinó, mind a sportfogadás szekcióban.

Cobra Casino

A Cobra Casino szintén egy érdekes opció lehet azok számára, akik még keresgélnek egy igazán jó és megbízható online szerencsejáték oldal után. Az oldalon kiemelkedően sok játékkal találkozhatunk, így szerintem garantált, hogy mindenki talál majd magának egy olyat, amivel igazán szeret játszani. Ezen felül a promóciós rendszer is jól kidolgozott, és a regisztráció sincs túlbonyolítva, a nyerőgépes szekciójukat pedig én kifejezetten erősnek tartom. Itt azonban nem érhető el sportfogadás. Aki a kaszinós élmény mellett egy olyan platformot keres, amely egyszerre biztosítja a kedvenc meccsekre megtehető fogadásokat, annak lehet, hogy érdemes lesz még körülnéznie.

FEZBet

A FEZBet online kaszinó a nyerőgépes játékok mellett szintén rendelkezik sportfogadási szekcióval. Utóbbi ráadásul talán még nagyobb hangsúlyt is kap az oldalon, mint amekkora a kaszinónak és az élő kaszinónak kijut. Ez egyértelműen látszik a rengeteg sporteseményen, a külön sportos bónuszokon, és nem utolsó sorban, a kifejezetten magas oddsokon. A FEZBet jó választás lehet akkor, ha egy szép és a felhasználókat szem előtt tartott kialakítással rendelkező platformot keresünk. Bár kaszinó oldaluk nem mutat akkora változatosságot, mint a csak kaszinókra szakosodott online szerencsejáték oldalak, azonban a széles körű promóciók miatt érdemes lehet kipróbálni az oldalt.

BEST20