Legjobb online sportfogadás Magyarországon 2024

Az online sportfogadás Magyarországon is rendkívüli népszerűségnek örvend. Azonban a legjobb sportfogadási oldal megtalálása sok időt és energiát igényelhet – ebben segít most a sportfogadási oldalak részletes összehasonlítása.

Online sportfogadás Maygarországon – melyik a legjobb oldal?

Sportfogadási oldalakBónuszok és promóciók 2024Regisztráljon linkeket

1xbet

30500 Ft-ig

BETMAX

Unibet

20 000 FT

MUTASSA A KÓDOT

22bet

35000 Ft-ig

Igényelje a bónuszt

sportfogadási oldalak

Online sportfogadás Magyarországon: Unibet

Az Unibet azon online sportfogadás oldalak közé tartozik, amelyeket a teljes profizmus jellemez. Ez igaz a kínált szolgáltatásaikra, az ügyfélszolgálatuk gyorsaságára, és az oldal kialakítására is, hiszen már rögtön a főoldalra ellátogatva láthatjuk, hogy a design is minőséget és megbízhatóságot sugall. Régóta jelen van Magyarországon is, rengeteg magyar ügyféllel rendelkeznek.

Promóciók és az üdvözlőbónusz

Az Unibet a sportfogadási bónusz esetén akár 20 ezres bónuszösszeg megnyerését tette lehetővé az új felhasználóinak. Kaszinó esetén pedig akár 60 ezer Ft-os üdvözlőcsomagot érhetünk el 60 ingyen pörgetéssel kiegészítve. Ez viszonylag alacsonynak számít a piacon; az online sportfogadás Magyarországon is fellelhető szolgáltatói ennek sok esetben a többszörösét ajánlják. Ennek ellenére a Unibet megbízhatósága és a minőségi szolgáltatás rengeteg embert tud idecsábítani.

S bár az üdvözlőbónusz lehet, hogy valamennyivel alacsonyabb, mint más oldalakon, mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy a későbbi bónuszok nagyon változatosak és folyamatosan frissülnek. Az éppen aktuálisan futó bajnokságok, döntők és kupasorozatok mindig hoznak magukkal valamilyen promóciós ajánlatot az Unibet esetében.

Az Unibet legfontosabb funkciói

Sportok és online kaszinó játékok

Az itt felsorolt online sportfogadás oldalak közül az Unibet rendelkezik az egyik legkiterjedtebb sportkínálattal. Több ezer fogadási piac közül válogathatunk. Foci fogadás, tenisz, kosárlabda, kézilabda, sznúker, lóverseny vagy ökölvívás is elérhető, de akár politikai fogadásokat vagy virtuális sportok mérkőzésére tett fogadásokat is választhatunk. Ráadásul a sport mellett még rengeteg kaszinós játékkal is rendelkezik, illetve külön bingó és póker szekcióval is találkozhatunk az oldalon. Így tényleg az egyik legnagyobb választékot felmutató online szerencsejáték oldalak egyike az Unibet.

Szorzók és limitek

Szorzók és fogadási limitek tekintetében vannak eltérések az oldalon. Néha kifejezetten magas és versenyképes szorzókkal dolgozik. Ennek ellenére akadnak olyan mérkőzések (sokszor a kisebb, kevésbé követett sportok és ligák esetén), ahol kissé a piaci átlag alatt állapítják meg az oddsokat a bukmékerek. Ezt szerintem érdemes magunknak megtekinteni, hogy az általunk kedvelt sportok esetében éppen mi a helyzet az oldalon.

Felhasználói és fogadási élmény

Az Unibet oldalán egyértelműen nagyon magas mind a felhasználói, mind a fogadási élmény. Rögtön látszik, hogy miért kell néhány irodának pár év is ahhoz, hogy igazán jó szolgáltatást tudjon biztosítani. A Unibet régóta van jelen Magyarországon, az oldal pedig rengeteget fejlődött a felhasználói visszajelzések hatására. Különösen a promóciós ajánlatoknak tett ez jót például, hiszen itt tényleg csupa olyan ajánlatot láthatunk, ami valóban érdekli a felhasználókat. (Pl. a BL meccsekhez vagy az NFL mérkőzéseihez kapcsolódó ajánlatok igazán jól kialakítottak; ezeknek nagyon nagy a követőbázisa az országban).

Telefonos alkalmazás

Bárhonnan, bármikor tudunk fogadni a Unibettel, hiszen telefonos applikációval is jelen vannak az online sportfogadási piacon. Az app tekintetében hasonló szintet hoz, mint a jelen cikkben említett többi szolgáltató, azonban kiemelendő, hogy a Unibet esetében külön tudjuk letölteni a kaszinóhoz és sporthoz tartozó szolgáltatások alkalmazását. Ez szerintem sok embernek előnyös lehet, hiszen bőven vannak olyanok, akik csak az egyiket vagy csak a másikat használják. Ezzel pedig nem foglal feleslegesen helyet a telefonunkon.

Élő közvetítés

Live streaming, azaz élő közvetítés is van természetesen az oldalon. Így annak sem kell aggódnia, aki mindenképpen egy helyen szeretné izgatottan figyelni a mérkőzés helyzeteit és a fogadásainak alakulását is. Az élő közvetítés mellé pedig élő fogadás is társul. Nem csak a meccs előtt, de akár közben is megtehetjük tétjeinket a különböző fogadási piacokon.

Értékelés: 9.5/10

legjobb online sportfogadás magyarországon

További sportfogadási oldalak: 22bet

A 22bet nem igazán „öreg motoros” az online sportfogadás Magyarországon is elérhető oldalai között. Azonban magas szorzói és versenyképes ajánlatai miatt mindenképpen említést kell tennünk róla. Bár az oldal kialakítása még hagy maga után kivetnivalót, főként a magyar oldal egyes részei, azonban néhány különösen jó ajánlata miatt érdemes lehet megtekinteni ezt az oldalt is az érdeklődőknek.

Promóciók és az üdvözlőbónusz

Ma már nehezen találhatunk olyan sportfogadási irodát, ami ne ajánlana valamilyen üdvözlőbónuszt az újonnan regisztrált felhasználóknak. A 22bet sem kivétel ezalól. Itt akár 35 ezer Ft-os 100%-os befizetési bónuszt tudunk szerezni (természetesen a megforgatási követelmények teljesítésével). Az üdvözlőbónusz után még több promóciós ajánlattal is találkozhatunk, azonban a 22bet esetében sokszor előfordul, hogy inkább a kaszinó részleg bővelkedik extra ajánlatokban, és nem a sportfogadás.

A 22bet legfontosabb funkciói

Sportok

A 22bet klasszikusan foci fogadási oldalnak számít, a labdarúgó meccsek ugyanis széles körben képviseltetik magukat. Ezen felül azért van bőven más sportág is: tenisz, röplabda, kosárlabda, jégkorong, futsal, és e-sportok. Ezen felül hosszú távú fogadások is elérhetők, ahol egy teljes szezonra tehetünk fogadásokat (azaz pl. a szezon elején fogadhatunk arra, hogy ki fogja megnyerni a kupát).

Szorzók

A 22bet fogadóportál versenyképes szorzókkal lépett be az online sportfogadás Magyarországon elérhető versenyzői közé – és ilyen téren máig remekül teljesít. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindig a 22betnél találjuk majd meg a legmagasabb szorzót a piacon. Azonban általában elmondható, hogy a felhasználók az oddsok miatt választják az oldalt.

Felhasználói és fogadási élmény

Ilyen téren egyértelműen van még hova fejlődnie az oldalnak, ugyanis a kialakítás és a magyar platform elnevezése még erősen javítható. Összességben kissé kezdetleges kinézete van az oldalnak, bár az mindenképpen pozitívum, hogy ez magán a fogadási folyamaton nem igazán ront. Fogadásaink megtétele gyorsan és egyértelműen zajlik az oldalon is. Megbízhatóság terén sem teljesít rosszul az oldal, bár ilyen szempontból viszonylag kevés a visszajelzés a magyar felhasználóktól (hiszen nem annyira régóta vannak jelen a piacon).

Telefonos alkalmazás

A 22bet telefonos appja, szinte vita nélkül kijelenthető, hogy jobb felhasználói élményt nyújt, mint a böngészőben megnyitott verzió. A 22bet esetében is egyenesen a honlapról tudjuk ezeket letölteni, mind Android és iOS készülékekre is. Szintén igaz itt is, hogy a hely- és tárhelyigénye nem kifejezeten nagy. Ezzel szemben tényleg minden szolgáltatás ugyanúgy elérhető az appon keresztül is, mint amihez már hozzászokhattunk az asztali verzióban.

Élő közvetítés is elérhető

A 22bet az élő közvetítések kínálatában is jól teljesít, rengeteg mérkőzést tudunk élőben nézni az oldalon. Ez jó kiegészítése az oldalon elérhető élő fogadási lehetőségnek is, hiszen így tényleg egy helyen tudjuk leadni a fogadásainkat és élvezni az izgalmas meccseket. Ma az online sportfogadás Magyarországon biztosított kínálatában nem lehet meglenni élő közvetítés nélkül – a 22bet hozza a szintet.

Értékelés: 8.5/10

Egyéb online sportfogadás Magyarországon: 1xbet

A 1xbet az egyik legfiatalabb fogadóportál az itt felsoroltak közül, azonban igazán magas szorzóival sikeresen ki tudott tűnni az online sportfogadás Magyarországon elérhető lehetőségei közül. Főként Oroszországban népszerű az oldal (ez meglátszik azon is, hogy számos orosz közösségi oldallal is be tudunk regisztrálni), de jó pár másik országban is elérhető az oldal. Sportfogadás mellett kaszinós játékok is elérhetők.

Promóciók és az üdvözlőbónusz

A 1xbet üdvözlőbónusza a sportfogadás esetén egy akár 30 500 Ft-os befizetési bónuszt jelent, míg a kaszinó részlegen egy akár 1500 eurós csomagot is szerezhetnek az új felhasználók, és ingyen pörgetésekben is részesülhet. Ezt követően is vannak elérhető bónuszok az oldalon, bár általában ugyanazok érhetők el, és viszonylag ritkán frissül a kínálat ilyen szempontból.

A 1xbet legfontosabb funkciói

Sportok

A 1xbet sportkínálatában meglehetősen erős, hiszen számos ország bajnokságainak meccseire, illetve rengeteg nemzetközi torna mérkőzéseire tudunk fogadni. Sportágak tekintetében is változatos, hiszen megtalálhatunk mindent a focitól kezdve az asztali teniszen át az e-sportokig.

Szorzók

A 1xbet egyik célkitűzése a magas szorzók biztosítása, így erre különösen nagy hangsúlyt helyeznek az oldalon. Az online sportfogadás itthon elérhető lehetőségei közül a 1xbet következetesen egyike a legmagasabb szorzókat biztosító oldalaknak.

Felhasználói és fogadási élmény

A 1xbet oldalának másik erőssége a széleskörű sportkínálat mellett, hogy többféle regisztrációs lehetőséget biztosítanak. Választhatunk az egy-kattintásos, a mobilos, az emailes vagy akár a közösségi oldalas regisztráció közül is. Mindegyik esetben alig néhány perc alatt létre tudjuk hozni új felhasználó fiókunkat. Azt azért mindenképpen hozzá kell tenni, hogy ezt követően még néhány személyes adatunkat meg kell adni az oldalon, hogy minden funkcióhoz hozzáférjünk.

Telefonos alkalmazás

A telefonos alkalmazás a 1xbet esetében is elérhető. Ennek segítségével szinte bármikor és bárhonnan meg tudjuk tenni fogadásainkat, ráadásul az olyan extra funkciók, mint például az élő közvetítés vagy a kaszinós játékok is gond nélkül futnak ezen is. Az alkalmazás fogyasztás és tárhelyigény szempontjából is előnyös; nem szükséges az, hogy csúcskategóriás készülékünk legyen. Az app mind iOS, mind Android készülékek esetén telepíthető – ezt közvetlenül a 1xbet oldaláról tudjuk megtenni.

Élő közvetítés

Az élő közvetítés kínálata szintén erős a 1xbet esetén; ezzel egyértelműen kitűnik az online sportfogadás Magyarországon is elérhető versenyzői közül. A közvetítés már regisztrált felhasználók számára érhető el, azonban miután elkészítettük felhasználói fiókunkat és feltöltöttük a számlánkat, gond nélkül és jó minőségben tudunk meccseket nézni.

Értékelés: 9/10

Online sportfogadás Magyarországon – a fogadási oldalak legnagyobb erőssége

  • bet365: Teljeskörű szerencsejáték szolgáltatás magas szintű sportfogadással és kaszinó részleggel. Külön pókeralkalmazást is le tudunk tölteni, ami még könnyebb játékélményt biztosít.
  • Unibet: Rengeteg promóciós ajánlattal rendelkezik, illetve a megbízhatóság és sportkínálat szempontjából is az egyik legjobb a piacon.
  • 22bet: Magas szorzók és remek mobil alkalmazás a 22bet erőssége; a foci fogadás az egyik legjobb az oldalon, de a többi sport esetén is meglehetősen nagy kínálattal rendelkezik a fogadóportál.
  • 1xbet: Egyszerű regisztráció, rengeteg befizetési lehetőség, és egy nagyon jól kialakított mobil alkalmazás mellett számos sportfogadási lehetőség között válogathatunk. A szerencsejáték itt is erősen képviseli magát: számos kaszinós játék is elérhető az oldalon. Az üdvözlőbónusz is nagyon erős, és a szorzók is kompetitívnek számítanak.

Melyik a legjobb sportfogadó oldal Magyarországon – és miért?

Összességében nehéz a négy bemutatott sportfogadási oldal közül egy győztest hirdetni: egyértelműen látszik szerintem az ismertetőből is, hogy mindegyik oldal rendelkezik számtalan erősséggel, illetve fejlesztési lehetőséggel is. Attól függően pedig, hogy mit tartunk a legfontosabbnak egy iroda esetében, lehet, hogy más-más válaszra jutunk. Nekem, ha ezek közül a fogadási oldalak közül kell egyet választanom, akkor az Unibetre esne a választásom a remek promóciók és a rendkívül széles sportkínálat miatt. A megbízhatóság is alapvető fontosságú; ilyen tekintetben szerintem az egyik legjobban teljesítő iroda.

ElőnyökHátrányok
bet365sportfogadás, kaszinó és póker egy helyennincs igazán sok promóciós ajánlat az üdvözlőbónuszt követően
Unibetmegbízható oldal rengeteg promóciós ajánlattalesetenként alacsony szorzók
22betmagas szorzók a sportfogadás eseténkezdetleges az oldal kialakítása
1xbetegyszerű használat, magas szorzók és rengeteg pénzfelvételi lehetőségkevés a felhasználói visszajelzés
Utolsó frissítés : április 2024