Bajnokok ligája fogadás: mérkőzések, esélyek, győztes

Bár a tavalyi BL-szezon még élénken él az emlékezetünkben, a 2020-2021-es UEFA Bajnokok Ligája szezon eleje már nyakunkon is van. Ezért meg is néztük, hogy az idei szezonban hol és milyen Bajnokok Ligája fogadás érhető el online sportfogadás esetén.

Bajnokok Ligája fogadás – a legjobb sportfogadás ajánlatok 2021

Sportfogadási oldalakBónuszok és promóciók 2024Regisztráljon linkeket

1xbet

30500 Ft-ig

BETMAX

Unibet

20 000 FT

MUTASSA A KÓDOT

22bet

35000 Ft-ig

Igényelje a bónuszt

Bajnokok ligája fogadás Magyarországról: hol a legjobb fogadni?

Unibet

Az Unibet is ismerős ajánlatot hoz el a Bajnokok Ligája fogadás speciális promójaként. Ők a 18:55-kor kezdődő BL meccsekre hoznak extrán magas oddsokat. Ezeket a legnépszerűbb fogadási piacokon (1×2) tudjuk megtenni majd, és csak előzetes fogadásokra vonatkoznak. 8 órával a kezdőrúgás előtt már általában elérhetők szoktak lenni az adott napra érvényes extrán magas oddsok. A magyar játékosoknak különösen érdekes lehet, hogy ők pl. a Fradi BL meccseire is külön akciókat hirdetnek.

22bet

A 22bet egy másik jó választás lehet, ha az online sportfogadás Magyarországon elérhető platformjait nézzük. Bár csak a Champions League meccsekre érvényes extra ajánlatokkal az oldal jelenleg nem rendelkezik, de már üdvözlőbónusza miatt is jó döntés lehet itt megtenni a BL fogadás egy részét. A regisztráció után bezsebelhető 100%-os befizetési bónusz akár 35 ezer forintos bónuszösszeget is jelenthet a 22bet esetében.

1xbet

Bár a 1xbet elérése jelenleg egy kicsi nehézkés (a bejegyzés írásának idején csak VPN-nel lehet őket elérni, de ez hamarosan változni fog), azonban szintén mindenképpen érdemes fejben tartani őket a Bajnokok Ligája győztes fogadás megtétele miatt. A 1xbet igazán magas oddsokkal dolgozik a labdarúgás esetén, ráadásul üdvözlőcsomagjuk részeként az új felhasználók itt is magas, akár 30 500 Ft-os bónuszban részesülhetnek.

UEFA Bajnokok Ligája 2020-2021: sikeres lehet a címvédő Bayern?

A Bayern sikeres lehet a címvédésben, de bőven lesznek még izgalmak

Bajnokok Ligája győztes fogadásAjánlott odds a szezon elején
22betBayern München3.75
22betMan City5.50
22betLiverpool7.00
UnibetBayern München3.50
UnibetMan City6.00
UnibetLiverpool7.00

Kik lehetnek még versenyben? Bajnokok Ligája esélyek

A 22bet és a 1xbet esetén a végső győztesre ajánlott oddsok jelenleg nem elérhetők, de már a bet365 és a Unibet felhozatalából is látszik, hogy egyértelműen a Bayern München címvédését harangozzák be a bukmékerek is. Őket a Man City és a Liverpool követi szinte mindegyik bukméker esetében. A Top 5-be a legtöbb helyen még a PSG és a Barcelona csapata fért be, de a Juve is sok helyen nagyon közeli oddsokat kapott az oldalaktól.

bajnokok ligája Fogadás

Bajnokok ligája fogadás: ki ajánlja a legjobb oddsokat?

Nehéz előre megmondani, hogy egy adott meccsre éppen melyik oldal fogja a legjobb szorzókat biztosítani. Ezek meccsről meccsre változnak ugyanis. Az azonban biztos, hogy a bet365 és a 22bet általában nagyon versenyképes ajánlatokkal szokta várni a felhasználókat.

A legnépszerűbb BL-fogadások

Jó kérdés természetesen az is, hogy mikre is tudunk éppen fogadni a Bajnokok Ligája mérkőzések alatt. A legtöbb sportfogadási oldalon természetesen tudunk fogadni a játékidő végeredményére, a gólok számára, a gólszerzőkre, de akár a büntetők számára is. Hendikepes fogadások is elérhetők a legtöbb nemzetközi sportfogadó irodánál (pl. bet365, 22bet vagy Unibet).

Bajnokok Ligája 2020/2021 – Speciális fogadások

Jó pár fogadási oldalnál speciális fogadásokkal is találkozhatunk egy-egy mérkőzésesetében. A bet365 pl. bizonyos esetekben ingyenes fogadásokat szokott biztosítani. A megerősített szorzók is gyakoriak, ilyen akcióval szokott előállni az Unibet, illetve megint csak a bet365 oldala is. A 22bet és a 1xbet bizonyos esetekben a gyűjtőfogadásokra szokott speciális ajánlatokat hirdetni a felhasználók számára.

A top 3 legjobb Bajnokok Ligája fogadás

  • Kockázatmentes fogadás a Fradi meccseire az Unibet oldalán
  • Megerősített szorzók a bet365 oldalán a BL meccsekre
  • Extrán magas szorzók a 18.55-kor kezdődő meccsekre az Unibet fogadóirodátólbajnokok ligája győztes fogadás

GYIK a BL-fogadásokhoz

Hol tudunk a végső BL győztesre fogadni?

A BL végső győztes fogadás több oldalon is megtehető Magyarországról is. Ahogy már fentebb például részleteztem a bet365 vagy az Unibet oldala most is fogadja a végső győztes csapatra leadott fogadásokat.

Melyik csapat nyeri meg a Bajnokok Ligáját idén?

Az egyértelmű favorit a Bayern München – a címvédés szinte kivétel nélkül minden bukméker szerint a legvalószínűbb eredmény. Ennek ellenére még rengeteg izgalom várhat minket a szezonban, és jó pár csapat, pl. a Liverpool, a Manchester City vagy a PSG is szívesen beleszólna még ebbe a küzdelembe.

Hogyan tudok Bajnokok Ligája fogadást tenni?

Az online sportfogadási lehetőségek kihasználásával nagyon egyszerűen tudunk fogadásokat tenni a BL meccsre. Egy általunk szimpatikusnak tartott fogadóportál regisztrációs útmutatóját követve tudunk felhasználó fiókot készíteni. Ezt követően a számlánkat kell feltölteni, majd megnézni, hogy pontosan melyik szorzóra és mekkora összegben akarunk fogadni. Maga a fogadás folyamat mindössze néhány kattintásból áll csak, így igazán hamar meg tudjuk tenni tétjeinket.

Hol lehet fogadni az UEFA Bajnokok Ligája meccsekre?

A legtöbb online sportfogadással foglalkozó oldalon találhatunk a Bajnokok Ligája meccseire fogadási lehetőségeket. Választhatjuk például a bet365, az Unibet, a 22bet vagy az 1xbet oldalát ehhez.

Vannak valahol ingyenes fogadások a BL meccsekre?

Több sportfogadási oldal is szokott ingyenes fogadási ajánlatokat biztosítani a BL-re. Erről jelenleg még nincs pontos információ a mostani szezonra, azonban érdemes a promóciós ajánlatokat gyakran ellenőrizni az oldalakon.

Hol játszák a 2020-2021-es BL döntőt?

Az UEFA Bajnokok Ligája döntő idén Törökországban kerül megrendezésre. A meccset az isztambuli Atatürk Olimpiai Stadionban fogják lejátszani. A 2020-as BL döntő eredetileg szintén itt lett volna megtartva, így ismerős lehet a név sokaknak.

Mikor lesz 2021-ben a Bajnokok Ligája döntője?

A Bajnokok Ligája döntő az idei szezonban 2021. május 29-én kerül majd megrendezésre. A meccs Isztambulban lesz, magyar idő szerint este 9 órás kezdéssel fog indulni. Az Bajnokok Ligája elődöntő mérkőzések április 27 és 28, illetve május 4-én és 5-én lesznek megtartva.

Végső gondolatok

A Bajnokok Ligája nem hiába az egyik legizgalmasabb és legjobban várt eseménye a labdarúgó naptárnak. Van valami nagyon különleges ugyanis abban, amikor emberek milliói izgulnak ugyanaz az eseményen, és osztoznak egymás örömében és bánatában. Ha pedig ezt az izgalmat a Bajnokok Ligája fogadás segítségével akarjuk fokozni, akkor arra is bőven van lehetőségünk. Ahogy láthattuk a legtöbb sportfogadási oldal készül valami izgalmas extra promócióval. Összességében remélem, segíthettem abban, hogy ezeket jobban megismerhessük, és hogy semmilyen esetben se maradjunk le az extra ajánlatokról.

Utolsó frissítés : Június 2024