FezBet promóciós kód – használja a FEZMAX a regisztrációhoz

A FezBet online kaszinó és sportfogadás oldal számos promóciós ajánlatot tesz elérhetvé az új és már régebben regisztrált felhasználók számára. 

Ellenőrizve
35 ezer Ft-ig
FEZMAX
Csatlakozás most →
Bónusz és ajánlatok részletei
 • Sportfogadás: 35 ezer Ft-ig
 • Kaszinó: 150 ezer Ft-ig
 • Kaszinó: 200 ingyenes pörgetés
Lejárat dátuma: 31-12-2024
Utolsó ellenőrzés: 2 nappal ezelőtt

Sokszor vannak idszakos és szezonális FezBet bónuszok, de van jó pár, ami egész évben elérhet – ezek közül tekintjük most végig a legfontosabbakat.

FezBet Promóciós Kód FEZMAX és bónuszok

Fezbet ajánlatokBónuszok és promóciók 2024Fezbet promóciós kód
Sportfogadás 100%-os első befizetési bónusz 35 ezer Ft-ig FEZMAX
Kaszinó 100%-os üdvözlőbónusz 150 ezer Ft-ig FEZMAX
Kaszinó 200 ingyenes pörgetés az új felhasználóknak FEZMAX

Regisztrációs segítség a FezBet promóciós kód  felhasználásával

 1. A FezBet oldalát megnyitva kattintsunk az oldal tetején található narancssárga szín Csatlakozz gombra.
 2. Ezután automatikusan megjelenik a regisztráció felület, ami pontról pontra végigkísér minket a regisztrációs folyamaton.
 3. Adjuk meg a kért adatokat. Email cím, név, telefonszám, tartózkodási hely kell majd például a személyes adatok esetén.
 4. Ne felejtsük el megadni már regisztrációkor a FezBet promóciós kód ajánlatot. Ezt rögtön az email cím megadása után tudjuk beírni a megfelel mezbe.
 5. Az összes adat megadása után egy visszaigazoló emailt küldenek a megadott email fiókunkra – ezt nyissuk meg és végezzük el az email megersítéséhez szükséges lépéseket.
 6. Ezzel készen is van a fiókunk. A FezBet promóciós kód kihasználásához már csak fel kell töltenünk a számlánkat az egyik befizetési lehetség kiválasztásával, és kezddhet is a játék.

Fezbet promóciós kód

Milyen egyéb FezBet bónuszok érhetk el?

Üdvözlbónusz a sportfogadásnál a FezBet promóciós kód használatával

Azok az új felhasználók, akik az üdvözlbónusz során a Sportfogadás szekció bónuszát veszik igénybe, 100%-os els befizetési bónuszban részesülhetnek akár 35 ezer forintos értékig. Ehhez természetesen teljesíteni kell néhány felhasználási és megforgatási feltételt, azonban ha ügyesek vagyunk, szép bónuszjutalom ütheti markunkat a FezBet promóciós kód beírásával.

Az els befizetésnek ebben az esetben minimum 6000 Ft-nak kell lennie. A bónuszösszeget legalább hatszor kell megforgatni, a fogadások szorzójának pedig minimum 1.5-ösnek kell lennie. Fontos arra is figyelni, hogy bizonyos fogadásokat nem fogadnak el az üdvözlbónusz esetén. Ilyenek például a hendikepek, az Over / Under fogadások vagy a Mindkét csapat szerez gólt típusú tétek. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy ezeknél a bónuszoknál az oldal nem fogadja el a Skrill és Neteller online platformokon keresztül történt befizetéseket, így ha ki akarjuk használni a bónuszt, használjunk más befizetési opciót.

Üdvözlőbónusz a sportfogadásnál a FezBet

Üdvözlbónusz az online kaszinónál

Mivel a FezBet magyar oldala nem csak sportfogadással, hanem online kaszinó játékok felhozatalával is rendelkezik, így a FezBet promóciós kód segítségével az online kaszinó bónuszának elnyeit is választhatjuk. Ebben az esetben 100%-os befizetési bónuszt kaphatunk akár 150 ezer forintos értékig, illetve 200 ingyenes pörgetés jár még az üdvözl csomag ajánlatai közé.

Itt a megforgatási követelmények azért jelentsen magasabbak, hiszen a bónuszösszeget minimum 30-szor meg kell forgatnunk a bónusz teljesítése érdekében. Az ingyenes pörgetésekbl megszerzett bónuszokat pedig 40-szer kell megforgatnunk a bónuszfeltételek alapján, amely szintén elég magas. Fontos szempont, hogy a kaszinó bónuszát az ügyfélszolgálaton keresztül lehet igényelni, amelyet az él chat segítségével vagy egy email küldésével tehetünk meg a support@fezbet.com címen. A befizetési minimum itt is 6000 Forint, ez általában igaz az összes FezBet promóciós kód ajánlatra.

A kaszinó bónuszánál szintén fontos kiemelni, hogy mindenképpen tekintsük meg az elfogadott játékok listáját a bónuszfeltételek oldalán. Vannak ugyanis olyan játékok, ahol nem lehet felhasználni a bónuszt (pl. Dead or Alive 2), illetve olyanok is, amiket nem lehet a megforgatási követelmények teljesítésére felhasználni (pl. Book of Aztec vagy a Ninja vs. Samurai). Akad olyan játék is, ami beleszámít a megforgatásba, de csak kisebb mértékben. Ezekrl a feltételekrl mindenképpen érdemes bvebben tájékozódni, nehogy utólag okozzon csalódást.

Heti cashback Fezbet promóciók

A FezBet promóciók közt olyat is találhatunk, amelyek folyamatosan elérhetk, de mondjuk csak hetente egyszer lehet ket igénybe venni. Ilyen például a heti cashback, amely során a múltheti veszteségeink egy bizonyos százalékát (általában 10%) tudjuk pénzvisszafizetés nevében bónuszként visszaigényelni.

Itt ugyanúgy érvényesülnek a bónuszforgatás feltételei, azaz meg kell forgatni a bónuszként megnyert cashbacket. A cashback összegének ráadásul el kell érnie a 6000 Ft-ot, ennél kisebb összeget nem fizetnek ki. Arra is figyelni kell, hogy ez a promóció nem automatikus és nem egy FezBet promóciós kód beírásával érhet el: itt ugyanis az ügyfélszolgálat munkatársaitól kell kérnünk a bónusz aktiválást. Ezt megtehetjük az él chaten keresztül vagy akár egy email küldésével is.

fezbet elérése

Biztonságos fogadás

A Biztonságos Fogadás során express fogadásokat kell tennünk, minimum 5 eseményre. A „biztonságos” szó itt arra utal, hogy amennyiben a fogadást elveszítenénk, a FezBet a fogadás összegének 50%-át Freebet formájában visszatéríti, így ezzel tudjuk csökkenteni a realizált veszteségünket. Ezt a bónuszt megint csak szükséges megforgatni (ez igaz az összes FezBet bónusz ajánlatra), azaz minimálisan háromszor meg kell játszani 1.5 oddsnál magasabb eseményeken. A minimum összeg szintén 6000 Ft itt is.

Hétköznapi ingyen pörgetés

A kaszinós ingyen pörgetések szintén jelents részét képzik az online kaszinók ajánlatainak. A FezBet esetében 50 ingyenes pörgetést szerezhetünk minden héten hétf és csütörtök között. Ennek igénylése az ügyfélszolgálaton keresztül történik, és befizetéshez kötött.

A leggyakrabban ismételt kérdések – most megválaszolva

 1. Legális a FezBet használata Magyarországról? Meg vannak a szükséges mködési engedélyei az oldalnak?

Igen, mindkét kérdésre. Magyarország nincs fent azon országok listáján, ahonnan a FezBet nem fogad játékosokat, így nyugodtan használhatják az oldalt a FezBet magyar ügyfelei. A mködési engedélyek is naprakészek, errl bvebben a honlapon olvashatunk.

 1. Milyen befizetési módok állnak rendelkezésre az oldalon?

Számos be- és kifizetési mód érhet el a honlapon, így mindenki találhat kedvére valót. A számlánkat fel tudjuk tölteni bankkártyával (Visa, Mastercard), használhatunk e-pénztárcákat, de akár kriptopénzekkel is tudunk befizetni a fiókunkba.

 1. Mit tegyünk abban az esetben, ha nem kaptuk meg a visszaigazoló emailt?

Mindenképpen ellenrizzük, hogy nincs-e valamelyik eldugott mappában az email fiókunkban, hiszen ezek a visszaigazoló emailek elszeretettel érkeznek a promóciók vagy a Spam levelek közé. Ha azonban egyik helyen sincsen, akkor az ügyfélszolgálat munkatársaival kapcsolatba lépve, k aktiválni tudják számunkra a fiókunkat a levél visszaigazolása nélkül is.

 1. Mit tegyünk akkor, ha a játékok valamelyike (vagy akár több játék is) nem akar betölteni?

Ha a játékok nem töltenek be, akkor elször mindenképpen érdemes böngészt váltani (ha mondjuk Chrome-ot használunk, akkor megnézni, hogy esetleg a Mozillában elindul-e). Ezen kívül érdemes lehet még kitörölni a gyorsítótárat és a cookie-kat, illetve néhány esetben az is segít, hogy ha a különböz hirdetésblokkolókat (pl. ha be van kapcsolva a böngészben az AdBlocker) kikapcsoljuk.

 1. Hogyan tudok Kifizetést kezdeményezni az oldalon?

Kifizetést a profilunkon keresztül tudunk igényelni. Itt azt is meg tudjuk választani, hogy pontosan milyen módon szeretnénk a kifizetést megkapni pl. bank- vagy hitelkártyára vagy esetleg valamilyen e-pénztárcára érkezzen az összeg.

 1. Mire tudom felhasználni a FezBet promóciós kód ajánlatot?

A FezBet promóciós kód segítségével tudjuk igénybe venni az üdvözl csomag ajánlatait, illetve minden olyan promóciós ajánlatot, aminek igénylése kódhoz kötött.

 1. Hogyan érhet el az ügyfélszolgálat a FezBet oldalán?

A FezBet ügyfélszolgálat szempontjából számos lehetséget kínál: elérhetjük ket az él chat alkalmazás segítségével, telefonon vagy e-mailben is. Ezek közül a leggyorsabb általában az él chat, ez ugyanis bármikor elérhet, így kérdésünkre vagy problémánkra szinte azonnal választ kaphatunk.

 1. Van él közvetítés? Mit tudok élben nézni?

Igen, a FezBet számos mérkzéshez biztosít él közvetítést, így egy helyen tudjuk megtenni fogadásainkat és élvezni a meccs alakulását. Ez a funkció csak regisztrált felhasználóknak érhet el, ezért mindenképpen fejezzük be a regisztrációt ezt megelzen. Nem minden meccset közvetítenek az oldalon, azonban ahol van él közvetítési lehetség, ott a kis piros ÉL feliratot keressük a mérkzés mellett.

 1. Milyen játékok vannak az él kaszinóban?

Az él kaszinóban a rulett, a blackjack, a baccarat és a Deal or No Deal rengeteg változatát találhatjuk, de játszhatunk akár Monopolyt vagy többféle pókerjátszmát is.

játékok FezBet

A FezBet platformjának áttekintése

Elérhet sportok: mikre tudunk fogadni?

A FezBet sportfogadás és online kaszinó oldalon a két f szolgáltatás viszonylag kiegyensúlyozott arányban képviseli magát – ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne mindkettbl nagy változatosság. A sportfelhozatal is errl árulkodik, hiszen bár egyértelmen labdarúgás-központú a fogadási piac, de bven találhatunk ezen felül kosárlabda, tenisz, röplabda, jégkorong, e-sport, amerikai foci és akár tollaslabda mérkzéseket is. A fociban pedig minden nagy világbajnokság, illetve liga képviseli magát: akár a Bajnokok Ligája, a Premier League, a Serie A vagy a La Liga meccseire vagyunk kíváncsiak, mindegyiket meg fogjuk találni.

Külön kiemelend, hogy él közvetítés is érhet el az oldalon, így a meccseket is ugyanott élvezhetjük, ahol a fogadásokat megtesszük. Az él közvetítés csak regisztrált felhasználóknak érhet el, ezért ha ez a funkció érdekel minket, akkor érdemes minél hamarabb létrehozni a felhasználói fiókunkat.

A kaszinó játékok

A kaszinó játékok esetében a nyergépes, pörgets játékok mellett többféle kártyajáték, sport témájú játék, és rulettasztal is várja a szerencsejátékok iránt érdekldket. Van még videópóker is, illetve az él kaszinónak köszönheten számos kártyajátékot valós idben tudunk játszani a honlapon. Az összes játék száma jelenleg jóval 2500 felett van, így a felhozatal tényleg nagyon széleskörnek bizonyul.

Felhasználói élmény

A FezBet oldala átláthatóan kialakított, a játékok és a sportfogadás pedig jól elkülönülnek. A keresés kifejezetten egyszer az oldalon, a kaszinó részlegen például szolgáltató és játéktípus szerint is tudunk válogatni, ami kifejezetten egyszervé teszi a játékok megtalálását. A magyar oldal kialakítása még azért folyamatban van, vannak javítgatni valók (elírások, illetve bizonyos helyeken még hiányzik a fordítás). Összességében ez nem rontja nagy mértékben a játékélményt, azonban a jövben érdemes lehet erre az oldalnak odafigyelni, hogy magasabb minséget tudjanak biztosítani.

Ügyfélszolgálat és a FezBet elérése

Egy online kaszinó megbízhatósága nagyban függ attól, hogy milyen könnyen tudjuk elérni az adott szolgáltatót abban az esetben, ha valamilyen kérdésünk vagy panaszunk akad – nagy fejfájást tud ugyanis okozni, ha valamilyen gond merül fel, a kaszinó munkatársai pedig elérhetetlennek bizonyulnak. Az ügyfélszolgálattal itt három módon léphetünk kapcsolatba: tudunk velük beszélni az él chat funkció segítségével, de telefonon és akár emailben is elérhetk, ha azt kedvelnénk jobban. Az él chat egyértelmen a leggyorsabb módja annak, hogy választ kapjunk a kérdésünkre, de az az emailre is általában egy napon belül választ tudunk kapni.

Fizetési lehetségek

Hogyan tudok befizetni a számlámra?

Fizetési lehetségBefizetés költségeFeldolgozási idMinimum befizetés
Bank- és hitelkártya (Visa, Mastercard)jutalékmentesazonnal6000 Ft
Skrilljutalékmentesazonnal6000 Ft
Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripplejutalékmentesazonnalváltozó

Hogyan tudom felvenni a nyereményeimet?

Fizetési lehetségKifizetés költségeFeldolgozási id
Bank- és hitelkártya (Visa, Mastercard)jutalékmentesnéhány nap
Skrilljutalékmentesazonnal
Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripplejutalékmentesazonnal

Fezbet és a telefonos fogadás

A FezBet jelenleg csak asztali verzióban érhet el; telefonon nem alkalmazáson keresztül, hanem csak a böngésznkbl tudjuk megnyitni. Bár ez egy optimalizált, mobilbarát verziót nyit meg automatikusan, azért telefonon nem annyira gördülékeny az oldal használata, mint ha ezt egy PC-n tennénk meg. Én személy szerint ezért inkább nem szoktam telefonról fogadni, de a lehetség azért fennáll minden játékos számára. A regisztráció és a FezBet promóciós kód használata ugyanúgy mködik telefonon is.

Fezbet elnyök és hátrányok

A FezBet kaszinó elnyeiA Fezbet kaszinó hátrányai
Több, mint 2500 játék a kaszinóbannincs külön mobil alkalmazása
Gyors, problémamentes grafikai megoldásokkevés számú póker lehetség
Többféle befizetési és pénzfelvételi lehetséga bónuszok néha nehezen megforgathatók
Gyors a FezBet regisztráció
A FezBet promóciós kód használata magas bónusszal jár (akár bónusz 35 000 Ft kifizetés)

Fezbet: élvezetes sportfogadás és kaszinó egy helyen

A FezBet egyértelmen megállja a helyét a sportfogadási és szerencsejáték piacon, mind játék és fogadási felhozatalával, mind pedig a játékélmény szempontjából. A sokféle fizetési lehetség, illetve a széleskör bónuszrendszer szintén ersségei az oldalnak. A FezBet promóciós kód és üdvözl csomag kifejezetten érdekes lehet azoknak, akik új fiókot szeretnének regisztrálni az oldalon.

3 alternatív sportfogadási és online kaszinó lehetség

22bet

Sportfogadást és online kaszinót szintén egy helyen találhatunk a 22bet oldala esetén. Magas szorzókról és gyors kifizetésekrl ismert az oldal, ahol garantáltan megtaláljuk a mérkzést, amelyre fogadni szeretnénk. Kaszinó részlege még kissé elmarad a sportfogadási szekciótól, azonban folyamatosan fejldik, frissül a kaszinó játékok választéka is.

Unibet

Sportfogadás és kaszinó megint csak egy helyen van az Unibet esetében is. Bven találunk promóciós ajánlat, a sportfogadás esetén például az els fogadás 20 ezer forintig kockázatmentes. A kaszinóban 60 ezer forintos értékig nyerhetünk üdvözlbónuszt, a késbbiekben pedig több promóciós ajánlat is van még. A felhozatallal itt sincs baj, bven találunk mind a kaszinó, mint a sportfogadás esetén számunkra tetsz szerencsejáték lehetségeket, bár a sportfogadás ersebb. A sportok esetén a legtöbb mérkzésnél versenyképes szorzókkal dolgozik ráadásul az oldal, ami nagy pozitívum az oldal számára.

LightCasino

A LightCasino ismers lehet a magyar játékosoknak, hiszen egy jó ideje jelents iroda a piacon. Bónuszlehetségei sokszínek, üdvözl csomagja részeként a kaszinóban akár 150 000 forintos befizetési bónuszt szerezhetünk. Megbízható, gyors kifizetéseket várhatunk az oldaltól, játékfelhozatala pedig szintén nem hagy maga után kivetnivalót, hiszen rengeteg jackpot és nyergépes játékot találunk az oldalon. Sportfogadás itt sajnos nincsen, de a kaszinó részlege így jóval több figyelemben részesült a kialakítás során.