1xbet Magyar

A 1xbet Mayar és online kaszinó oldal egyre nagyon népszerűségnek örvend magyar körökben is, így nem csoda, hogy én is végre kipróbáltam ezt a sportfogadó irodát – természetesen a 1xbet alternativ link magyar oldalán is elérhető bónuszkód BETMAX kihasználásával!

1xbet Magyar

1xBet MagyarBónuszok és promóciók 1xbet Alternativ Link
Udvözlő bónusz30500 Ft-igBETMAX
Udvözlő bónusz 21500€ értékű bónuszt (kaszinó)BETMAX
HűségprogramTovábbi bónuszok és díjakBETMAX

A 1xbet sportfogadás felhozatala – mire lehet fogadni

A 1xbet felhozatala főként a legnépszerűbb sportokat fedi le, azokból azonban meglehetősen széles körű és változatos fogadási piacokat biztosít.

Egyértelműen a labdarúgás itt is a nyerő, hiszen itt találhatjuk a legtöbb ligát és a legváltozatosabb mérkőzéseket, azonban fogadhatunk emellett olyan sportfogadásnál jól ismert sportokra, mint a tenisz, a jégkorong, a kosárlabda vagy a röplabda. Ráadásul ezeknél mindennap számos meccsnél elérhető az élőben fogadás lehetősége, ahol a meccs megkezdése után is, a szorzók folyamatos változása mellett tehetjük meg az aktuális téteket.

Sportfogadás mellett pedig fogadhatunk más témában is (pl. időjárás), de az oldalon helyet kapott még az online kaszinó, a bingó, a totó és a póker is. Ezekből is viszonylag nagy a felhozatal, illetve külön üdvözlőbónusz is elérhető, de az egyértelmű, hogy a 1xbet is, ahogy sok más versenytársa (pl. a bet365 vagy az Unibet) is a sportfogadásra összpontosít inkább.

Odds-ok – nagyjából átlagos szint, néhány kiemelkedő opcióval

A különböző piacokhoz tartozó odds-ok meglehetősen változatosak, de a legtöbb a piacon lévő többi versenytárshoz hasonló szintet hoz. Találhatunk egészen alacsony szorzókat is természetesen, de sokszor kifogható néhány olyan lehetőség, ami kompetitívebb mint más irodák ajánlata.

1xbet Magyar – Üdvözlőbónuszok

A 1xbet magyar oldala is ajánl természetesen üdvözlőbónuszt: választhatunk, hogy a sportfogadási bónuszt vagy a kaszinó bónuszát szeretnénk igénybe venni, ugyanis mindkettő esetében van üdvözlő ajánlat. A sportfogadás esetén 100%-os bónuszt kaphatunk akár 30 500 Ft-os értékben, melyet az első befizetés után (a befizetésünkkel egyenértékben) tudunk érvényesíteni. Az ajánlatnak persze vannak feltételei, amely főként megforgatási követelményekből áll, illetve hogy pontosan mely piacokon tudjuk ezt felhasználni – ezeket a kikötéseket mindenképpen olvassuk el az igénylés előtt, ne csak a 1xbet vélemények bejegyzéseket.

A kaszinó bónusz akár 1500 eurós értéket is elérheti, ez azonban kisebb, egymás után igényelhető bónuszokból adódik össze, ahol minden szinten különböző megforgatási feltételeket kell teljesíteni. Személy szerint én úgy gondolom, hogy a sportfogadási bónusz feltételeinek teljesítése egy könnyebb folyamat, mint a kaszinóé – bár itt meg egyértelműen magasabb bónuszt érhetünk el összességében, így ennek is van előnye.

1xbet Magyar – A leggyakoribb kérdések a 1xbet használatáról

Legális egyáltalán a 1xbet használata Magyarországról?

Ez a kérdés általában minden esetben az első, amit én is megkapok, amikor megemlítem valakinek az oldalt; azonban a válasz meglehetősen egyszerű: igen. A 1xbet minden szükséges engedéllyel rendelkezik ahhoz, hogy legálisan működő bukméker irodát üzemeltessen, így minden híreszteléssel ellentétben engedélyezett használata hazánkban is.

Milyen formában valósulnak meg a kifizetések?

A 1xbet vélemények szerintem a kifizetésekkel kapcsolatban egyöntetűen pozitívak: a kifizetésnek (illetve a befizetésnek is) ugyanis számos opciója van. Természetesen kérhetjük ezt bankkártyára is (Visa, Mastercard vagy Maestro kártyára), de olyan online fizetési platformokon és e-pénztárcákon keresztül is, mint pl. az EPay vagy a Neteller.

Lehetséges az élő fogadás?

Igen, a meccs kezdete után, valós időben is lehet fogadni, bár ez nem minden mérkőzés esetén érhető el. Az Élőben fül alatt mindig csekkolhatod az aktuális meccseket, amikre fogadni lehet.

Az ügyfélszolgálat magyar nyelven is elérhető?

Igen, ahogy az oldal is elérhető teljesen magyarul, az élő chat szolgálatás is magyarul zajlik a 1xbet magyar ügyfeleinek.

Az oldal Magyarországról is megnyitható?

Igen, a 1xbet elérhető hazánkból is, ehhez azonban sokszor 1xbet alternatív link segítségét kell igénybe vennünk. Ezzel ugyanazok a funkciók érhetők el, mintha a fő oldalt nyitnánk meg.

Milyen szolgáltatások vannak a sportfogadás mellett?

Online kaszinó, póker, totó, bingó és még számos extra funkció érhető el az oldalon.

A regisztrációhoz szükséges a személyes adataim megadása?

Bár elérhető egy gyors regisztráció, amivel szinte másodpercek alatt készíthetsz magadnak felhasználó fiókot, de ahhoz, hogy minden funkciót elérj és zökkenőmentes legyen a be- és kifizetésed, szükséges lesz megadni a személyes adataidat.

1xbet Magyar : miben a legjobb, miben tud még fejlődni az oldal?

Az oldal kialakítása

A 1xbet magyar oldalának kialakítása átlátható és érthető. A főoldalon rögtön láthatjuk az aktuális meccseket, amikre fogadhatunk. Itt általában a foci dominál, ahogy azt a legtöbb bukméker irodánál már megszokhattuk, így aki nem a labdarúgásban érdekelt elsősorban, annak azért arrébb kell görgetnie, hogy ezeket átugorhassa. Az fogadási opciók azonban nagyon felhasználóbarát módon vannak összegyűjtve egymás mellett egy-egy adott meccsnél, így ilyen szempontból nagyon felhasználóbarát, a 1xbet vélemények pedig szinte egyöntetűen pozitívak erről.

1xbet Fogadás élőben a meccs közben

Az Élőben fül alatt láthatjuk az aktuális élő fogadásra alkalmas meccseket, ahol a folyamatosan változó szorzókat figyelhetjük nyomon és tehetjük meg a téteinket a helyzetek alakulását figyelembe véve.

1xbet Magyar Mobil applikáció – már telefonon is fogadhatunk

A 1xbet alkalmazását már telefonunkra vagy táblagépünkre is letölthetjük. A kényelem, hogy akárhonnan fogadhatunk, egyértelműen frissítő változás, hiszen így nem kell minden egyes alkalommal PC-nkhez vagy laptopunkhoz fordulni, ha meg akarunk tenni egy tétet. Az app felülete egyébként nagyban hasonlít a böngészős változathoz, és ugyanúgy elérhetők benne az olyan szolgáltatások, mint az élő fogadás.

Aki pedig nem akar az alkalmazás letöltésével bajlódni (ezt egyébként iPhone-on az App Store-ból, Androidon pedig a 1xbet magyar oldaláról tehetjük meg), az mobilon is használhatja a böngészőben megnyitott verziót. A mobilbarát, optimalizált verzió itt is remekül működik.

Ami engem a legjobban meggyőzött

 1. Változatos, de egy helyre összegyűjtött fogadási piacok a sportfogadásnál
 2. Letisztult, felhasználóbarát kialakítás és design
 3. Rengeteg kifizetési lehetőség, nem csak bankkártyára
 4. Gyors regisztráció, az adataimat ráérek később is megadni
 5. Akár bitcoinnal is feltölthetem a számlámat

Előnyök és hátrányok – merre kellene még fejlődni?

ElőnyökHátrányok
 • magyar felület és ügyfélszolgálat
 • a foci nagyon kiterjedt opciókkal rendelkezik, a többi sport még fejleszthető
 • ki- és befizetési lehetőség: elérhető e-pénztárca és online fizetési opció
 • nincs élő közvetítés
 • jelentős üdvözlőajánlatok
 • a játékok és a póker kevésbé kifejlesztett a versenytársakhoz képest
 • versenyképes oddsok

 

1xbet Magyar : mit gondolok az oldalról összességében?

Mielőtt beregisztráltam volna az oldalra, én is elvégeztem a házi feladatomat, a 1xbet vélemények elolvasását, és úgy érzem sok esetben egyet értek más véleményezőkkel. Az oldal Magyarországon való elterjedése szerintem teljesen jogos, hiszen a 1xbet tudja tartani a szintet az itthon jelenleg elérhető piacvezető oldalakkal. Mind az opciók megalkotása, mind az oldal fejlesztése magas szinten zajlik. Bár van még mit fejleszteni (az élő közvetítés hiánya például olyan funkció, amit egyértelműen hiányoltam, és szerintem nem vagyok egyedül ezzel), de az, ami már elérhető az oldalon, mint például az élő fogadás, hiba nélkül és nagyon élvezhetően működik.

1xbet Mayar